Doppen uit de webshop van Verpas

0

Wie om zich heen kijkt, ziet overal wel een dop; bijvoorbeeld onder een stoel, in een kast, op een machine, op een hekwerk of in een carrosserie. Ook hebben de meeste bureaus kabeldoorvoerdozen en kabelslangen voor de kabels van de apparatuur. Verpas is gespecialiseerd in kunststof en metaal producten en heeft dit allemaal in haar assortiment.

Verpas is gevestigd aan de Dukaat 10 in Deurne. Sedert 1993 levert Verpas haar producten wereldwijd. “Omdat onze producten veelal worden toegepast bij afronding van een opdracht moet er snel kunnen worden geleverd”, vertelt Marja Verbaarschot van Verpas. “Wij bieden de mogelijkheid de producten per stuk te bestellen. Wij leveren dan meestal de bestelling binnen 24 uur. Sinds bijna een jaar staat onze webshop online. Onze klanten kunnen nu nog eenvoudiger ieder gewenst aantal bestellen.”
“Wij vinden het prettig dat er nu een TIV beurs in Venray is. Hoewel we vele klanten in de regio hebben, vinden we het toch belangrijk meer naamsbekendheid te krijgen in de regio. Vaak weet men niet waar ze de producten die wij leveren kunnen krijgen.”
Verpas, TIV Venray 2011, standnummer 187