Dormac dealer van Pinacho teach-in draaibanken

0

Dormac CNC Solutions houdt op 1,2 en 3 november haar jaarlijkse Open Huis. Dit vormt tevens de kick-off van het nieuwe dealerschap van Pinacho teach-in draaibanken. Het Open Huis begint op 1 november met het seminar ‘Slimme Automatisering’.

Dormac had in het midden van de jaren negentig veel succes met de verkoop van teach–in draaibanken van het ‘eigen fabricaat’ Dormac/Padovani. Dat succes was mede te danken aan de eenvoud van bediening en de scherpe prijs/kwaliteits-verhouding van de machines. Nu heeft Dormac opnieuw een Europese teach-in draaibank in haar programma opgenomen, welke volgens de machineleverancier in De Goorn voldoet aan de hedendaagse vraag in de markt.

De Pinacho draaibanken zijn goed afgewerkt, goed toegankelijk en gebouwd vanuit het oogpunt van de draaier. Middels de Fagor, Siemens of Fanuc besturing is de bediening eenvoudig en kan de machine al direct vanaf de eerste dag productief zijn.

Dormac heeft met de Pinacho draaibanken het dealerschap voor Nederland. In de showroom in De Goorn (NH) staan de machines opgesteld voor productiegerichte demonstratie.

Naast de Pinacho draaibanken toont Dormac tijdens het Open Huis natuurlijk ook vele Doosan machines, alsmede een Fastems robotcel en een BMO robotcel. Ook de hogedruk pompsystemen van Kemtech worden gedemonstreerd.

Verder zijn er diverse leveranciers van gereedschappen, opspanmiddelen, automatisering en CADCAM present.

Klik hier voor de uitnodigingsflyer.