Drie Autodesk-awards voor Greenock CAD Service

Autodesk, producent van 2D en 3D designsoftware voor de maakindustrie, heeft alle drie de awards die het onder VAR’s uitreikt in het segment manufacturing, dit jaar toegekend aan Greenock CAD Service uit Ede.

De drie awards die Autodesk op 14 april toekende, volgen op de Best Performance award die Greenock CAD Service tijdens de Autodesk World Conference in Las Vegas eerder dit jaar in ontvangst mocht nemen. Autodesk is met name enthousiast over de marktbenadering die Greenock CAD Service volgt en beloonde het bedrijf daarom met drie awards voor beste marktbenadering, omzetgroei en ordergrootte. “Met de nieuwe generatie digital prototyping software kunnen we de ontwikkelingskosten en time to market processen van nieuwe producten laten teruglopen. Voor bedrijven die continu innoveren, stroomlijnen we de design data uit alle stadia van het ontwikkelingsproces, zodat de effectiviteit van de ontwerpteams toeneemt”, verklaart Frans Nieman, Business Development & Product Manager van Greenock CAD Service het succes. “Behalve implementatie van Autodesk-software bieden wij ondersteuning bij het verhogen van de efficiëntie van ontwerp- en productontwikkelingsprocessen en kunnen we bedrijven helpen deze oplossingen te integreren. We zijn de meest ervaren aanbieder van Autodesk software, opleidingen en infrastructuuroplossingen in Nederland, België en Luxemburg. En we hebben ruime ervaring met 2D en 3D CAD, Data Management en Product Configuratie-oplossingen. Onze toegevoegde waarde reikt verder dan de implementatie van software. Met behulp van onze Sharepoint Manufacturing Portal, waarbinnen bijvoorbeeld Autodesk Vault, Inventor en Publisher kunnen worden geїmplementeerd, leggen we desgewenst verbindingen met alle ERP-, CAD- en PDM-software tot en met after sales en service data. We kijken dus niet alleen naar engineering data, maar naar alle interne processen.”

Nieuwe financieel directeur

Ander nieuws van Greenock CAD Service is dat Peter den Boer (46) hier per 2 mei aan de slag gegaan als financieel directeur. Greenock is een groeiende Benelux organisatie met 80 personen in dienst, verdeeld over drie vestigingen. Naast het hoofdkantoor in Ede is er een Belgische vestiging in Erembodegem en een kantoor in Luxemburg. Als reseller levert Greenock CAD Service kennis en advies en draagt totaaloplossingen aan op het gebied van CAD/CAM-systemen, zoals AutoCAD en Inventor van Autodesk en ESPRIT van DP Technology. Ook PDM, productconfiguratie, simulatie, Performance Support systemen en ICT Infra behoren tot het productportfolio. Peter den Boer werkte hiervoor als manager financial control bij The Greenery.

Tags

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Automatisering

Nieuwe functie 5-assige radiale bewerking in hyper MILL CAD/CAM

21-11 Deze CAD/CAM software wordt gewaardeerd als een consistente totaaloplossing in de gereedschaps- en matrijzenbouw,…

Automatisering

Werken met waardevolle CAD informatie

08-11 Glovius software is hiervoor een uitermate geschikt hulpmiddel. Deze software is een product van…

MetavakNieuws

Steeds meer gebruikers kiezen voor CAD oplossing Hexagon

03-10 Designer is volgens ATS EdgeIT – dat hierover uitleg geeft op METAVAK – een…

Automatisering

Open Mind terug op Farnborough Airshow

11-07 Van 18 tot 22 juli komt de hele luchtvaartindustrie naar de Farnborough International Airshow…

Automatisering

Kantbank programmeren op werkvoorbereiding met Mbend

22-06 “Gegeven is dat het buigverlies altijd in de plaatuitslag moet worden gecompenseerd om maatafwijkingen…

Automatisering

Optimale gereedschapsbanen voor medische componenten

22-06 Deze geautomatiseerde CAM-programma’s zijn vooral interessant voor fabrikanten van implantaten en botplaten, met al…

Automatisering

Digitaliseringsvraagstukken voor maakindustrie staan centraal op Business Software Event

02-05 Digitaliseren als antwoord klinkt simpel, maar is in de praktijk voor veel bedrijven complex.…

Automatisering

Gebrema realiseert kortere doorlooptijden met VISI CADCAM voor vijfassig frezen

01-03 De gereedschapsmakerij van Gebrema is uitgerust met een geavanceerd machinepark. Hier worden de matrijzen…

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen