FDP-bijeenkomst over Hoge sterkte staalsoorten bij Vlastuin

0

De eigenschappen en bredere toepassingsmogelijkheden van hoge sterkte staal zijn nog lang niet bij alle bedrijven in de plaatsector bekend. Om deze reden organiseert de Federatie Metaalplaat (FDP), in samenwerking met SSAB en Vlastuin uit Kesteren, op woensdag 8 februari een bijeenkomst waarin theorie en praktijk samenkomen.

Hoge sterkte staal kent een steeds grotere afname. De automobielindustrie, producenten van kranen en hijsapparatuur en de trailerbouw zijn bekende gebruikers van deze staalsoort. Dat komt allemaal aan bod tijdens deze dag, die het volgende programma kent:

· Presentaties over hoge sterkte stalen aan de hand van praktijkvoorbeelden: onder andere haar toepassingen, het ontwerpen en hoe hoge sterkte staal te verwerken (waar moet je op letten).

· Een bedrijfsbezoek aan de Vlastuin Group.

De bijeenkomst biedt ook de gelegenheid om (andere) bedrijven uit de keten van plaatbewerking te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

Datum en locatie
De bijeenkomst vindt plaats op 8 februari van 13.00 – 17.00 uur (toegang vanaf 12.30 uur) bij de Vlastuin Group, Hogeveldseweg 5a, 4040 DC Kesteren.

Deelname / aanmelding

Deelname aan deze netwerkdag is gratis en staat open voor zowel FDP-leden als niet-leden. Anmelden kan via info@fdp.nl of tel 030 – 600 00 05.

Er is plaats voor maximaal 35 personen (waarbij de organisatie zich het recht voorbehoud te selecteren).

Website SSAB