Flexibiliteit hoofdthema van T&U Manifestatie

0

Flexibiliteit is dit jaar het hoofdthema van de Nationale T&U Manifestatie. Het door NEVAT georganiseerde jaarlijkse topevenement voor de Nederlandse maakindustrie wordt gehouden op 10 oktober in Hart van Holland in Nijkerk.

“Het lijkt wel of de Nederlandse Maakindustrie steeds beter is opgewassen tegen grillige marktveranderingen”, aldus NEVAT. “Hoewel er nog steeds onzekerheden boven de markt hangen, weten veel bedrijven zich elastisch op te stellen. Wie de flexibiliteit het beste heeft georganiseerd, heeft daarbij de beste papieren. Denk dan niet alleen aan flexibiliteit in capaciteit en arbeid, maar vooral ook in productie, samenwerking, financiering, ICT, noem maar op.”

Daarom is flexibiliteit dan ook het hoofdthema van het jaarlijkse congres voor toeleveranciers en uitbesteders elkaar ontmoeten. Aspecten die aan de orde zullen komen zijn onder meer vragen als hoe je nu zelf flexibiliteit organiseert en wat andere partijen en dienstverleners in de markt voor de maakindustrie kunnen betekenen om die elasticiteit zo goed mogelijk te organiseren.

Het exacte programma wordt later bekend gemaakt. Behalve het congres is er ook een innovatiemarkt. Meer informatie op de speciale website over de T&U Manifestatie.