Geran start met RVS railing- en hekwerkonderdelen

Geran uit Rijssen levert per direct een uitgebreid programma RVS railing- en hekwerkonderdelen, zoals glasklemmen, leuninghouders, einddoppen, buizen en bochten. De introductie van dit nieuwe programma vindt plaats op METAVAK Gorinchem.

Geran is al jaren leverancier van hekwerkonderdelen en (poort)automatisering. Vanuit de klantenkring kwam regelmatig de vraag naar RVS producten. “De populariteit van RVS groeit”, zegt André Ligtenberg van Geran. “Architecten schrijven het veel voor, maar steeds meer mensen kiezen ook zelf voor RVS in hun woning of kantoor. RVS oogt strak en heeft een rustige en chique uitstraling. Bovendien is het onderhoudsvrij.”

Tot dusverre kon Geran slechts beperkt voldoen aan de vraag naar RVS producten. Maar dat is vanaf nu anders. RVS railing- en hekwerkonderdelen is een volwaardig (derde) onderdeel geworden van Geran, dat hiervoor samenwerkt met het Italiaanse bedrijf Arteferro Inox. Arteferro ontwerpt en produceert een uitgebreid programma RVS onderdelen. Dat zijn allemaal hoogwaardige producten, volgens beproefd Italiaans design. Alle producten zijn getest in laboratoria middels duurzaamheidstesten, corrosietesten en zandzakslingerproeven met de daaruit voortvloeiende certificeringen, die garanderen dat ze aan de in Europa geldende normen voldoen.

De meeste producten worden in Europa geproduceerd. Dat betekent niet alleen goede kwaliteit en korte levertijden, maar ook een hoge mate van flexibiliteit. “We kunnen hierdoor ook producten op maat leveren”, aldus Ligtenberg. “Als een leuninghouder een halve centimeter groter of kleiner moet, dan kan dat.”

Geran heeft een deel van het assortiment van Arteferro al op voorraad liggen in Rijssen. Dit zijn de producten waarnaar in eerste instantie de meeste vraag wordt verwacht. Diverse railingsteunen, glasklemmen, RVS kabel, verbindingstukken, profielen, staven en stangen en speciaal gereedschap zijn direct uit voorraad leverbaar. Geleidelijk aan zal deze voorraad worden uitgebreid. “Maar we kunnen nu al het volledige assortiment leveren met een levertijd van vijf à tien dagen”, vertelt Ligtenberg.

Op METAVAK Gorinchem zal Geran een aantal producten tonen, die een representatief beeld geven van het RVS assortiment van Arteferro. Voor wie alles wil zien is een vuistdikke catalogus beschikbaar met schitterende foto’s, die een goed beeld geven van de mogelijke toepassingen. Ook op de website van Geran is een compleet overzicht te zien van het Arteferrro RVS assortiment.

Geran, standnummer 275

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Bedrijf en Economie

METAVAK in de startblokken

04-07 Het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL) is ook tijdens deze editie weer de officiële…

Verspanen

KIVI en Mikrocentrum starten samenwerking

04-07 Mikrocentrum ondersteunt de hightech- en maakindustrie met opleiden, ontmoeten en ondernemen. Dit sluit mooi…

3D

Start met 3D-printen en lift mee op groeiend marktpotentieel

04-07 Deze infosessie vond plaats bij Poly Products in Werkendam. De bijeenkomst werd georganiseerd met…

Transport en Logistiek

Jan van Dam klaart ‘zware’ klus voor Okuma en Witec

04-07 Zelf kijkt Jan van Dam met veel genoegen op dit project terug. “Want zo’n…

Materialen

Circular Industries gaat fabrieken bouwen voor terugwinnen metalen

01-07 De gepatenteerde fabrieksconfiguratie van Circular Industries biedt een flexibele terugwinningsmethode met ecologische en economische…

Transport en Logistiek

SSI Schäfer opent kantoor met belevingscentrum

01-07 Tijdens de feestelijke samenkomst maakten de genodigden kennis met een groot deel van het…

Bedrijf en Economie

Laagste Nevi PMI-cijfer in 19 maanden, maar industrie kan nog steeds wat groeien

01-07 “Deze afname wordt vermoedelijk veroorzaakt door de hoge inflatie en economische onzekerheid”, zegt Albert…

Toeleveren

Goed beschermde servoaandrijving

29-06 De elektronica van de Acopos P3 is door een speciale coating standaard nog beter…

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen

X