Gereedschappen en laptop veilig in één tas

0

Technag brengt een gereedschappentas op de markt, waarbij plaats is ingeruimd voor een full-size laptop. Volgens de leverancier is er behoefte aan zo’n combinatietas omdat het steeds vaker voorkomt dat bij test- en onderhoudswerkzaamheden een notebook wordt geraadpleegd.

Zo beschikt de medewerker over alle gegevens betreffende de apparatuur of installatie en kan hij specifieke informatie vastleggen. Om hiervoor apart een laptop mee te nemen is dan niet altijd even handig en veilig. De gereedschappenleverancier is er daarom van overtuigd dat er thans veel vraag is naar speciale tassen waarin deze compacte computer – naast de diverse gereedschappen en instrumenten – mee te nemen is, zodat gebruikers hem altijd direct bij de hand hebben.

De notebook-combitas (art.nr. 116.01) is helemaal op het moderne test- en onderhoudswerk afgestemd. Het is een robuuste, functionele tas die in degelijk zwart canvas is uitgevoerd, compleet met spatwaterdichte bodem. Het 90° uitklapbare voorvak biedt alle ruimte voor tal van praktische gereedschappen en meetapparatuur. In het achtervak is een 17″ notebook probleemloos onder te brengen, desgewenst samen met bijbehorende documenten of andere stukken die bij het uitvoeren van de werkzaamheden belangrijk kunnen zijn.

Website Technag