GF AgieCharmilles komt met App voor de iPad

0

Het Zwitserse GF AgieCharmilles, leverancier van frees- en erodeersystemen voor fijnmechanische onderdelen en de matrijzenbouw, komt als een van de eerste machineleveranciers met een eigen App voor de IPad.

President-directeur Jean-Pierre Wilmes wil hiermee niet alleen het innovatieve karakter en de technologische voorsprong van de onderneming benadrukken, maar vooral ook dit nieuwe medium benutten voor een snelle en actuele informatie-uitwisseling naar de markt. “In het huidige snelle en competitieve klimaat waarin onze klanten opereren, levert de iPad, met een wereldwijd marktaandeel van meer dan 90%, het ideale platform voor interactieve communicatieplatform om onze klanten over productontwikkeling, applicaties, vakkennis en customer service van GF AgieCharmilles te informeren.”

In haar nieuwe App maakt GF AgieCharmilles gebruik van de mogelijkheden die de iPad biedt om filmpjes, slideshows, interactieve 360º afbeeldingen en detailopnames online te publiceren.

De nieuwe GF AP App biedt met voortdurend geactualiseerde informatie, een dynamisch platform, waarvan de introversie vooral gericht is op kennismaking met de firma en opwarmertje voor de EMO (Hannover, 19 t/m 24 september). Na de EMO zullen de nieuwste machines die op de EMO geïntroduceerd worden op de App worden gepubliceerd.

De App is gratis te downloaden in de Apple App Store en iTunes onder zakelijke Apps, onder de naam GF AP.

GF Agie Charmilles is op EMO Hannover te vinden in hal 27, stand D44