GMM Luchttechniek ziet Abraham

0

Dit jaar is het 50 jaar geleden dat Gerrit en Henk Visch in een klein schuurtje in Vaassen de grondslag legden voor het huidige GMM Luchttechniek.

De werkzaamheden verschoven in de loop der jaren van montagebedrijf en machinehandel naar allround leverancier en installateur van luchttechnische systemen. Investeren in kwaliteit en groeien wat betreft materieel, maar ook qua mensen. GMM groeide in 50 jaar van een familiebedrijfje naar een ‘echt’ bedrijf met ruim zestig medewerkers, maar wel altijd met de gezellige sfeer van oude jongens krentenbrood.

Dit jubileum vormt een mijlpaal in de historie van GMM Luchttechniek, met recht een reden om trots te zijn, dat vond ook de actieve personeelsvereniging van GMM. Zij bezorgden directeur Dick Visch een ware verrassing door een grote Abraham voor het bedrijfspand aan de Griftsemolenweg te plaatsen. De enthousiaste medewerkers willen op deze manier laten weten dat zij trots zijn dat GMM al 50 jaar lucht tot leven brengt met dezelfde doelstelling, kwaliteit leveren – flexibel en betrouwbaar blijven.