Het jaar 2012 begint met TIV Gorinchem

Op 17, 18 en 19 januari staat Evenementenhal Gorinchem drie dagen lang in het teken van dè Technische Industriële Vakbeurs. Een groot gedeelte van de beursvloer is alweer gevuld met een verscheidenheid aan exposanten.

Leoni Blokhuis verantwoordelijk voor deze vakbeurs is enthousiast over het aantal inschrijvingen tot nu toe. “Dagelijks blijven de inschrijvingen voor deze vakbeurs binnen komen. Gelukkig kunnen we iedere editie weer vertrouwen op exposanten die er sinds de eerste editie in 2006 al bij zijn. Ook deze editie mogen we bedrijven verwelkomen die deze editie voor het eerst deelnemen. Voor een relatief lage prijs heeft u een groot bereik. Natuurlijk helpt onze full service formule daar ook bij, veel werk wordt uit handen genomen en de exposanten kunnen zich volledig richten op de bezoekers”.

Zeven jaar geleden heeft Evenementenhal haar activiteiten uitgebreid naar Gorinchem, naar regio West en Midden Nederland. Juist deze centraal liggende regio leent zich uitstekend voor TIV, welke voor de zesde editie plaats vindt. “Vanwege de toegankelijkheid en hoeveelheid industriegerichte bedrijven liggen hier voor exposanten dan ook mooie kansen om nieuwe en belangrijke contacten op te doen,”verteld Blokhuis.

Alle branches zijn weer vertegenwoordigd tijdens de Technische Industriële Vakbeurs, te denken aan oppervlaktebehandeling, bewerken en verwerken van metalen, intern transport, kunststof en rubberverwerkende industrie, aandrijftechniek, industriële automatisering & CAD/CAM, gereedschappen en materialen, en opleidingsmogelijkheden. Een kleine greep uit de terugkerende exposanten zijn onder andere; Brevini Groep, Eriks/ A.J. Wielens, Oortman Rubber, Mafa Plastics, HPS Techniek, Meijer Plaatbewerking, Paul Meijering Metalen.

Entreebewijs
Heeft u nog geen entreebewijs aangevraagd om deze vakbeurs te bezoeken, ga dan nu naar onze compleet vernieuwde website om u gratis te registreren.

Openingstijden
Elke beursdag geopend van 13.00 – 21.00 uur.

Full service formule
Exposanten kunnen zich volledig richten op de bezoekers. Evenementenhal zorgt voor de rest. Van een compleet ingerichte standunit, gratis parkeren tot geheel verzorgde catering voor exposanten en bezoekers. Een belangrijk onderdeel van de full service formule is de uitnodigingsservice. Exposanten mogen adressen van hun relaties aanleveren, middels een relatielijst. De organisatie zorgt dat, na ontdubbeling, de relaties een entreebewijs ontvangen. Middels een brief worden de relaties geïnformeerd namens welk(e) bedrijf(ven) hij/zij is uitgenodigd. Hierdoor wordt de kwaliteit van de bezoekers gewaarborgd, wordt een bezoek laagdrempelig, zodat beursdeelname ook echt effectief is. Dat mag u met recht full service noemen!

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

3D

3D printen van metalen in opkomst

14-05 Het 3D printen van metalen staat momenteel volop in de belangstelling. Op TIV Gorinchem…

Bedrijf en Economie

Gratis online registreren Metaal Vakbeurzen

05-02 Er staan weer een aantal metaalvakbeurzen voor de deur. Voor deze vakbeurzen, de MetaalExpo…

Bedrijf en Economie

Roestvast Staaldagen samen met TIV Gorinchem in april 2013

15-08 Roestvast Staaldagen wordt volgend jaar tegelijk gehouden met TIV Gorinchem. Beide evenementen vinden plaats…

Geen categorie

Dominial vergroot hardingscapaciteit

05-01 Staalharderij Dominial heeft zijn capaciteit voor vacuümharden onlangs uitgebreid. Er is een nieuwe oven…

Geen categorie

Nieuwe beursmanagers voor TIV vakbeurzen

03-01 Beursorganisator Evenementenhal heeft twee nieuwe beursmanagers voor de TIV vakbeurzen in dienst genomen. Bennie…

Geen categorie

Eerste TIV Venray smaakt naar meer

20-10 De eerste editie van TIV Venray is meer dan geslaagd. De 250 exposanten mochten…

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen