Hogetex introduceert nieuwe 5-megapixel USB-microscoop

0

Hogetex heeft een nieuwe lijn USB-microscopen aan haar productportfolio toegevoegd. Deze USB-microscoop beschikt over een 5 megapixel sensor voor haarscherpe beelden, zelfs bij hogere vergroting.

Vanwege de hoge resolutie is deze 7013-lijn de optimale oplossing voor het weergeven van het microscopische beeld op een groot scherm of om de microscopische beelden te gebruiken om af te drukken.

Alle 7013 modellen worden geleverd in een robuuste aluminium behuizing voor extra bescherming. Met het meegeleverde professionele DinoCapture 2.0 software pakket kunnen beelden en video’s worden opgeslagen, time lapse opnamen worden gemaakt en gekalibreerde metingen worden verricht. Met de hoogst mogelijke resolutie in digitale microscopie zijn de 5 megapixel (2592×1944) modellen een onmisbaar hulpmiddel voor: gebruik op een smartboard/beamer; het afdrukken van microscopie-beelden; hoge precisie industriële toepassingen; wetenschappelijk onderzoek/laboratoria.

Alle onderstaande modellen zijn met: USB 2.0 interface, meetfunctionaliteit, kalibratie, LED aan/uit en in een metalen behuizing. De modellen beschikken over vergrotingen van 10~70x en 200x. Het lange werkafstand model heeft een vergroting van 10x ~ 92X.

De 7013 modellen zijn beschikbaar met en zonder polarisatiefilter, De ingebouwde polarizer reduceert de reflecties bij het werken met glanzende objecten zoals metalen, kunststoffen, juwelen en elektronica-onderdelen. Tevens zijn deze modellen beschikbaar met verwisselbare opzetkapjes voor het nog flexibeler kunnen werken, en is een 7013 model geschikt voor het werken met een langere werkafstand. De lange werkafstand van max. 15 cm maakt het mogelijk om onder de microscoop te werken.

Het product is te verkrijgen via de website van Hogetex.

Hogetex is specialist op het gebied van meten, spannen en verspanen. De producten worden door de inkoopafdeling van Hogetex over de gehele wereld gezocht en vaak op eigen specificatie geproduceerd. Op de website staan meer dan 5000 producten. Hogetex beschikt over een centraal magazijnsysteem in Varsseveld waarbij deze producten op voorraad worden gehouden. Hogetex heeft meerdere meet- en spandeskundigen op de verkoopafdeling, die klanten met meetproblemen kunnen helpen. Deze zijn bereikbaar onder 0315-617171. Tevens heeft Hogetex eigen vestigingen in België en Duitsland waar de klanten terecht kunnen voor vragen.