IMP Automation importeur Sen Fung profileerlijnen en decoilers

0

IMP Automation is sinds eind 2010 de officiële importeur van Sen Fung profileerlijnen voor de Benelux. Deze fabrikant van afwikkelhaspels en profileerlijnen werd tot voor kort in de Benelux niet vertegenwoordigd.

Met het aanstellen van IMP Automation als officieel importeur wil Sen Fung haar aandeel op de Europese markt uitbreiden. Sen Fung heeft bijna 50 jaar expertise op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en verbetering van profileermachines, die het zelf produceert. Het bouwen van profileermachines voor de productie van onder meer stalen buis, deurkozijnen, dakpanelen, dakpanpanelen, wandpanelen, T- profielen voor plafonds, metal stud profielen en diverse andere metaalplaat bouwmaterialen behoort tot de core business van het bedrijf. De machines van Sen Fung kenmerken zich door de modulaire bouwwijze.

IMP Automation in Haghorst is al enkele jaren actief in de wereld van de plaatbewerkingsmachines maar hield zich tot op heden vooral bezig met upgraden en retrofitten van pons-, buigmachines en profileerlijnen. Naast het importeurschap verzorgt IMP Automation in samenwerking met Sen Fung ook de elektrische besturing, plaatsing, inbedrijfstelling en service van de profileerlijnen. De machines worden geleverd met CE keurmerk en voldoen aan de geldende machinerichtlijnen.