Innovatie Ontketend

De industrie in het Rotterdamse havengebied heeft behoefte aan innovatieve oplossingen. Innovatieve MKB-ondernemers zijn daarbij onmisbaar. Echter, de ketens van outsourcing en toelevering zijn star. Het is dan ook lastig voor een MKB-er om met zijn innovatieve oplossingen bij de leidende bedrijven binnen te komen. Met Innovatie Ontketend willen de Koninklijke Metaalunie en Syntens deze situatie doorbreken.

Dit matchmaking event wordt gehouden op 8 december in Plant One in Botlek–Rotterdam.
In de inspirerende omgeving van Plant One kunnen deelnemers aan dit event de maintenance mensen en proces-engineers van de grote ondernemingen in haven en industrie ontmoeten. Zij zullen hun uitdagingen en innovatievragen aan het MKB voorleggen. Vervolgens wordt ter plekke de match gemaakt tussen de MKB innovaties en oplossingen en deze uitdagingen.
Doel van het evenement is het vormen van clusters van grote en kleine bedrijven die in de maanden na het event gaan werken aan oplossingen. Die samenwerking moet leiden tot concrete oplossingen voor de grote partijen en concrete business voor het MKB.
Een voorproefje van de vraagstukken is te vinden op www.syntens.nl/innovatieontketend. Daar kan men zich ook aanmelden. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Meer informatie is verkrijgbaar bij Hub Jongen van Syntens.

Tags

Bedrijvengids

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen