IRS Robotics doet onderhoud en service Yaskawa-Motoman robots

0

IRS Robotics gaat onderhoud en service verrichten aan de robots van Yaskawa-Motoman die in de Benelux staan. Hiertoe is een samenwerkingsovereenkomst ‘Onderhoud- en storingsservice’ getekend.

Yaskawa-Motoman is een Japanse producent van robotsystemen & aandrijftechniek met meer dan 230.000 geleverde robots wereldwijd. De robotdivisie van de Benelux wordt gerund vanuit het Science Park Eindhoven te Son. IRS Robotics is gevestigd in Budel en is onder andere gespecialiseerd in robotonderhoud en -service in de Benelux.

De samenwerkingsovereenkomst werd al op de Techni-Show in Utrecht getekend en heeft betrekking op verschillende activiteiten en coördinatie met betrekking tot onderhoud- en storingsservice aan Yaskawa-Motoman robots in de Benelux. Yaskawa zet hiermee verder in op professionalisering en uitbreiding van haar Total Customer Support en IRS Robotics kan door dit certified Partnership haar expertise op het gebied van Yaskawa-Motoman robotservice verder expanderen. IRS robotengineers en -servicemonteurs zijn VCA gediplomeerd en gecertificeerd door de Yaskawa Academy in Eschborn, Duitsland.