Kemet breidt metallografische activiteiten uit met Prési

0

Kemet Europe vertegenwoordigt sinds kort Prési metallografische machines en organiseert daarom op 16 en 17 maart het seminar ‘Geavanceerd Metallografisch Onderzoek’ met presentaties en demonstraties over precisie doorslijpen, inbedden, schuren en polijsten.

Met de machinelijn van Prési wil Kemet Europe in Bergen op zoom haar bestaande metallografische activiteiten uitbreiden. Gekozen is voor Prési, omdat dit een pionier is op het gebied van materiaalonderzoek. Prési beschikt over een eigen R&D en labo-afdeling, waardoor het snel kan inspringen op de ontwikkelingen in de markt en de behoeften van de klant. Door nauw samen te werken met de klant, kunnen op maat gemaakte oplossingen voor specifieke projecten worden geleverd. Dit heeft er mede toe geleid dat Prési recent verbeteringen aan machines en processen heeft doorgevoerd, waardoor machines betrouwbaarder en gemakkelijker in gebruik zijn.

Voor wie dit zelf van dichtbij wil zien en ervaren, organiseert Kemet Europe op 16 en 17 maart een seminar over ‘Geavanceerd Metallografisch Onderzoek’ in haar pand te Bergen op Zoom. Naast een presentatie over het totale Prési programma, is er tevens een informatiemarkt met doorlopende demonstraties. Kemet stelt de bezoeker in de gelegenheid om vragen en wensen, toegespitst op het eigen bewerkings- of productieproces, voor te leggen aan de Prési en eigen specialisten. Tegelijkertijd kan de bezoeker ervaringen delen met andere bedrijven.

Op 16 en 17 maart is de ontvangst vanaf 09.00 uur en eindigt het programma om 16.00 uur. Het ochtendprogramma wordt in de middag herhaald, zodat de bezoeker de mogelijkheid heeft om op een halve dag informatie te vergaren over de nieuwe mogelijkheden die het Prési programma biedt.

Aanmelden voor het gratis seminar kan op de website van Kemet Europe