Kusters Goumans presenteert nieuwe huisstijl

0

Sinds de eerste dag van TIV Gorinchem beschikt Kusters Goumans over een nieuwe huisstijl. Het metaalbewerkingsbedrijf heeft niet alleen een vernieuwde website en logo, ook de bedrijfsnaam is aangepast.

In 2010 heette het bedrijf uit Beek en Donk nog machinefabriek Kusters Goumans. “Die naam dekte de lading niet meer”, vertelt managing director Rob Goumans. “Machinefabriek was eigenlijk te breed. Wij hebben een specialisme opgebouwd in het vervaardigen van precisieonderdelen, fijnmechanische machineonderdelen en het bewerken en vervaardigen van loodproducten. Dat betekent dat we ons op nichemarkten richten.” De klanten van het metaalbewerkingsbedrijf bevinden zich dan ook vooral in industrieën als de lucht- en ruimtevaart, halfgeleiderindustrie, medische apparatenbouw en optische industrie.

Om het specialisme meer te benadrukken, heeft Kusters Goumans ervoor gekozen om verder te gaan zonder de toevoeging van het woord machinefabriek in de bedrijfsnaam. Om nog beter naar de markt te communiceren waarmee Kusters Goumans zich bezighoudt, is ook gekozen voor een compleet nieuwe huisstijl. Dat houdt in dat sinds de eerste dag van TIV Gorinchem Kusters Goumans een nieuwe website heeft, maar dat ook het logo is aangepast.

Goumans is tevreden met deze nieuwe identiteit. “Een nieuwe huisstijl is er namelijk niet zo maar ineens. Daar is een lange tijd van ontwikkelen aan vooraf gegaan”, legt de managing director uit. “We zijn blij dat we nu voorzien zijn van een nieuwe huisstijl en dat we deze kunnen introduceren op TIV Gorinchem.”