Lady with Style geeft machinedemo aan EU politici

0

Style High Tech heeft tijdens de EMO in Hannover een delegatie van EU politici op bezoek gehad. De politici kregen van de ‘Lady with Style’ een demonstratie op de Style 510 draaibank, uitgerust met gebruiksvriendelijke besturing.

De EU-delegatie bracht een werkbezoek aan diverse bedrijven in de machinebouw. Ook een bezoek aan de stand van Style High Tech was onderdeel van hun rondgang over de EMO.

Wouter van Halteren, directeur van Style High Tech, informeerde de delegatie over de innovaties van zijn bedrijf in de CNC besturing, het machineontwerp en de strategische aanpak van marketing en verkoop in Europa. Met de ontwikkeling van machines en software speciaal voor enkelstuks en kleine series biedt Style een veelzijdig machineprogramma met toegankelijke software voor de beginnende verspaander en uitgebreide functionaliteiten van de veeleisende verspaander.

Enkele leden van de delegatie lieten weten de besturing en het intuïtieve gebruik daarvan echt een toegankelijke benadering van CNC te vinden.