Lasaulec dealer van Migatronic lasapparatuur

0

Technische groothandel Lasaulec is sinds 1 mei landelijk dealer van de lasapparatuur en –toebehoren van het Deense merk Migatronic.  Deze aanvulling van het assortiment betekent voor Lasaulec een verbreding van de mogelijkheden op de lasmarkt.

Volgens Anne Lourens, algemeen directeur, van Lasaulec, is de deal na een intensieve periode van overleg en een bezoek aan de verschillende productiebedrijven van Migatronic in Denemarken tot stand gekomen. Lasaulec neemt vanuit alle megavestigingen het dealerschap op zich. “Migatronic hecht veel waarde aan dealers die naast de verkoop van machines tevens service en onderhoud kunnen verzorgen”, aldus Lourens. “Wij kunnen dit als geen ander doordat onze vestigingen en specialistische afdelingen worden ondersteund door volledig geoutilleerde werkplaatsen met monteurs en specialisten in de binnen- en buitendienst.”

De overeenkomst met Migatronic past in de missie van Lasaulec uit te groeien tot de belangrijkste leverancier van MRO-artikelen in de business-to-business markt. Door haar klanten gemak te bieden, met bijvoorbeeld het inzetten van concepten als two-binsystemen, scanoplossingen, magazijnovername en voorraadbeheer, wil Lasaulec dit doel op niet al te lange termijn bereiken. Maar voornamelijk door groei in specialisatie van lastechniek, perslucht, reiniging, persoonlijke beschermingsmiddelen en aandrijftechniek.