Lasforum begroet 10.000e lid

0
131

Op 29 september 2018 om 15.30 uur mocht het Lasforum zijn 10.000e lid begroeten. Het exacte tijdstip van deze aanmelding is van belang omdat het beheerteam van het forum een prijsvraag had uitgeschreven onder de bestaande leden met de vraag: Wanneer denk jij dat het 10.000ste lid zich aanmeldt op ons forum?

Winnaar werd Dennis Aubel. Hij voorspelde met een verschil van slechts 3 uur en 15 minuten het juiste tijdstip van de aanmelding. Zijn beloning: een TIG lasapparaat EVO TIG 200 PULSE AC/DC PFC (TW83), compleet met TIG lastoorts met Up/Down functie en leren einde, massaklem en elektrodehouder set.

Deze set was beschikbaar gesteld door HeelGoedGereedschap.nl in Zwanenburg. Onlangs bracht Dennis een bezoekje aan deze leverancier van gereedschap en lastechniek om zijn prijs in ontvangst te nemen uit handen van Tijmen Bredero. Dennis kocht er zelf nog een voetpedaal bij om geheel compleet te zijn. De Belgische lasengineer Dimitri De Spiegeleer won de tweede prijs, een VIP arrangement in de VIP box van Kumoweld bij de TT Assen. De derde prijs was ook voor Dennis Aubel: een helm van leverancier Rustbuster uit Veenendaal. Het Lasforum blijft ondertussen gestaag doorgroeien. Het aantal van 10.000 leden is al weer ruim overschreden.