Linde Benelux lanceert in één week zes nieuwe websites

0

Zes nieuwe URL’s, die Linde Benelux achter elkaar online zette. Dat is het resultaat van de start van een wereldwijde ‘opfrisactie’ van alle websites van The Linde Group. De Benelux en Frankrijk kregen de voortrekkersrol in Europa toebedeeld, aan de hand waarvan dezelfde structuur verder zal worden uitgerold over de rest van de wereld.

Naast een over de hele wereld opererende divisie ‘Engineering’, die turn-key industriële plants bouwt,

is Linde op landenniveau opgesplitst in de business segmenten ‘Industriële en Speciale Gassen’ en

‘Healthcare’, in respectievelijk Schiedam en Eindhoven. Gezien de verschillende doelgroepen is daarom gekozen voor aparte websites met een eigen content, maar wel volgens een eensluidende vormgeving. De sites komen wereldwijd niet alleen in de moedertaal, maar standaard ook in het Engels.

De bezoeker van de nieuwe Linde websites zal voortaan merken dat hij veel gemakkelijker vindt wat

hij zoekt dan in het verleden. Dat komt omdat de structuur in het achterliggende content management systeem veel logischer gebouwd is dan voorheen.

De nieuwe URL’s zijn:

www.linde.nl

www.linde.be

www.linde-gas.nl

www.linde-gas.be

www.linde-healthcare.nl

www.linde-healthcare.be

Voor de tienduizenden unieke bezoekers die Linde Benelux per maand heeft op haar websites, blijft het gebruiken van de ‘oude’ domeinnamen gewoon mogelijk. Ruim honderd door Linde ooit aangemaakte URL’s zijn doorgelinkt naar de nieuwe webpagina’s die er het meest op lijken.