MCB, Trumpf en Wila organiseren ‘De Metaaldagen’

0

MCB Nederland, Trumpf Nederland en Wila organiseren samen De Metaaldagen. Dit evenement voor de plaatwerkbranche vindt plaats op 8 en 9 december bij MCB in Valkenswaard.

MCB Nederland, Trumpf Nederland en Wila zullen de bezoekers vanuit het thema ‘Plaatverwerking: toekomst binnen een dynamische keten’ wegwijs maken in de nieuwste ontwikkelingen op materiaal-, machine- en gereedschapgebied. MCB verstrekt informatie over de rol van de groothandel in efficiënte keteninrichting. Trumpf demonstreert op de modernste machines van haar machinepark de bewerking van deze materialen in de praktijk. Wila geeft antwoord op de vragen ‘Hoe word ik minder afhankelijk van vakmensen?’, ‘Hoe voer ik de nuttige bezetting van mijn kantpersen op?’ en ‘Hoe ga ik om met afnemende seriegroottes?’.

Naast informatie over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van plaatmateriaal, plaatbewerkingsmachines en -gereedschappen, bieden de drie organiserende bedrijven de bezoekers de gelegenheid om tijdens De Metaaldagen in een informele sfeer contacten met branchegenoten aan te halen.

De Metaaldagen zijn het resultaat van een samenwerking tussen een machineleverancier, een materiaalverstrekker en een gereedschapleverancier. De basis voor deze samenwerking is de waarde die de bedrijven hechten aan het onderhouden van goede relaties met hun afnemers. De edities van De Metaaldagen in 2003, 2005 en 2007 trokken, verspreid over twee dagen, telkens ongeveer 400 bezoekers.

Voor meer informatie en opgave zie www.metaaldagen.nl