MetaalNieuws start vacaturebank

0

In samenwerking met detacheringsorganisatie Xelvin start MetaalNieuws een online vacaturebank voor technisch personeel. Beide partijen hebben deze vacaturebank samen ontwikkeld en Xelvin zal hierop de eerste vacatures plaatsen.

“Maar daarnaast kunnen alle bedrijven en organisaties die actief zijn in de maakindustrie hun vacatures voor technisch personeel in onze vacaturebank laten opnemen”, zegt Harold Draaijer, accountmanager bij MetaalNieuws. “Ons streven is om een zo compleet mogelijk overzicht te geven van alle vacatures in de maakindustrie. Van functies op vmbo-niveau tot en met universitair niveau.”

Draaijer is samen met Nathalie Schoo, operationeel manager bij Xelvin, initiatiefnemer van de nieuwe vacaturebank. Xelvin, een van de snelst groeiende detacheerders in ons land, die zich vooral richt op functies op mbo-niveau en hoger, beschikt al over een eigen online vacaturebank, maar was op zoek naar meer exposure hiervoor. “Daar kan Metaalnieuws met haar grote bereik in de technische industrie perfect voor zorgen”, aldus Schoo, die blij is met de samenwerking.

De vacaturebank (www.metaalnieuwsvacatures.nl) wordt gepresenteerd op de website van MetaalNieuws, die onlangs de grens van 25.000 bezoekers per maand doorbrak. “Ook gaan we vacatures presenteren in onze e-mail nieuwsbrief, die twee keer per week de deur uit gaat”, aldus Draaijer. “En we gaan gebruik maken van sociale media, waaronder Twitter, om de vacatures onder de aandacht te brengen. Tevens plaatsen we vacatures in de tweewekelijkse papieren uitgave van MetaalNieuws.”