METAVAK Hardenberg al bijna op 150 exposanten

Nog ruim 5 weken te gaan en dan gaat METAVAK Hardenberg van start. De zesde Hardenberg editie van deze vakbeurs voor de verspanende en niet-verspanende industrie vindt plaats op 5, 6 en 7 april. De organisatie is momenteel druk bezig met de verkoop van de laatste standlocaties.

“De teller van het aantal exposanten gaat al bijna over de 150”, zegt Pamela Colling. Zij is al 6 jaar het vertrouwde gezicht van METAVAK Hardenberg. “Deze editie is een tendens merkbaar dat bedrijven wat later dan gewoonlijk inschrijven. Ze willen wel graag deelnemen, maar soms zijn ze nog in afwachting of ze wel een machine mee kunnen nemen naar de beurs.” Maar Colling geeft aan dat de bezoekers van METAVAK Hardenberg weer een gerenommeerd en gevarieerd deelnemersveld aan zullen treffen.

Er hebben zich meerdere bedrijven aangemeld, die voor het eerst deelnemen. Colling: “Erg blij zijn wij natuurlijk als we een bedrijf, na soms jarenlange contacten, eindelijk kunnen overtuigen om mee te doen. METAVAK heeft een goede naam opgebouwd en voor een relatief laag bedrag kun je deelnemen. Bedrijven die voor het eerst meedoen zijn bijvoorbeeld Stako, Alderliefste, Erowa, Henkel Nederland, Young Cutting Tools, Intra Metaal, Agie Charmilles, Alfa-TEC, Press Tooling Services, Wolthuis Machinehandel en Bokhoven Tool Management BTM.”

“Gelukkig mogen we ook weer diverse exposanten verwelkomen die één of meerdere edities hebben overgeslagen”, zegt Colling. Zij noemt in dat verband de namen van Seco Tools Benelux, Viba, Oude Reimer, Metamach, Besten Machines en Rolan Robotics.

“Trouwe exposanten die jaarlijks terugkomen en waar we erg content mee zijn, zijn bijvoorbeeld  Van Hoorn Machining, Autowell Benelux, Hermle, Dormac, Darley, Yaskawa, Inter Imex, Style High Tech, Boelens Machines, Posthumus Machines, Landré, Tuwi, Gelderblom, Gühring, Holland Precision Tooling, Roco, Leering Hengelo, Heudra Tools, Widenhorn en natuurlijk Machinehandel Overmars.”

Bezoekers van METAVAK Harenberg kunnen weer gebruik maken van de vertrouwde full service formule. Het entreebewijs geeft gratis toegang en betalen voor het parkeren hoeft niet. Op de beursvloer zijn diverse horeca- en buffetpunten aanwezig, waardoor de bezoekers zich onder het genot van een hapje en een drankje door de exposanten kunnen laten informeren over de nieuwste producten.

De openingstijden van METAVAK zijn iedere dag van 14.00 – 22.00 uur.

Een entreebewijs is hier gratis aan te vragen.

Tegelijk met METAVAK wordt in Hardenberg ook de vakbeurs VILO Relatiedagen gehouden. Hier zijn de nieuwste ontwikkelingen te zien op het gebied van de verpakkingsindustrie, intern transport, logistiek en opslag. Op vertoon van één entreebewijs kunnen beide vakbeurzen worden bezocht.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Plaatbewerking

Creatief meedenken

22-08 De gesprekken hiervoor kwamen op gang in 2020, toen Brabantia bezig was met de…

Plaatbewerking

MetaalNieuws thema/special Plaat & Buisbewerking

21-02 Wilt u uw noviteiten in deze speciale editie delen in een oplage van bijna…

Plaatbewerking

Nieuwe versie LVD’s CADMAN integreert vreemde operaties

06-12 LVD’s softwarepakket helpt het plaatbewerkingsproces te stroomlijnen en maakt slimme fabricage mogelijk. Van basismateriaal…

Plaatbewerking

Slimme oplossingen voor plaatbewerking van Widenhorn

08-09 De producten die Widenhorn levert zijn gericht op de plaatverwerkende industrie en machineonafhankelijk. Dat…

Plaatbewerking

MetaalNieuws: Special Plaat- en buisbewerking

31-05 Wilt u uw noviteiten in deze speciale editie delen in een oplage van bijna…

Plaatbewerking

MetaalNieuws – Thema Plaat- en Buisbewerking

01-02 Wilt u uw noviteiten in deze speciale edities delen in een oplage van bijna…

Plaatbewerking

Complex? Geld is er genoeg!

21-10 ‘Geld is er genoeg, maar de onzekerheid houdt investeringen tegen.’ Dat is wat ik…

Plaatbewerking

Gaat het weer een beetje meneer van den Hurk?

19-10 Intelligente lockdown, groepsimmuniteit, social distancing, mondkapjesplicht, thuisquarantaine, pcr-test, triagetent, avondklok, anderhalvemetermaatschappij, zoomsessie, nasleepklacht, knuffelvrees,…

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen

X