MFE groep wijzigt structuur

0

De MFE groep heeft per 1 januari haar structuur gewijzigd. De administratieve en commerciële zaken worden nu centraal via de MFE groep geregeld en de activiteiten binnen de groep zijn gesplitst in twee aparte BV’s. Bovendien is MFE Deutschland opgericht.

De twee BV’s van de MFE groep (totaal 120 fte), die in augustus 2010 is uitgebreid met Machinefabriek BosKampen, hebben de volgende kernactiviteiten:

MFE Machining & Construction B.V.
– productie van gecertificeerde, gelaste constructies en de bewerking daarvan;

– productie van grote (samengestelde) producten en/of producten met een hoge nauwkeurigheid. Het machinepark voorziet in (carrousel)draaien, kotteren/frezen, rondslijpen, balanceren en langgatboren tot maximale lengtes van 20 meter en 100 ton gewicht.

MFE Engineering & Industrial Maintenance B.V.
– machinebouw en de uitvoering van modificaties in onder andere de beton- en papierindustrie door middel van engineering, productie en montage;

– reparatie, onderhoud en service activiteiten voor tal van industrieën, zowel mechanisch, hydraulisch, elektrisch als programmeer technisch.

Door het centraliseren van de verkoop wil MFE de klant maximaal ontzorgen. De klant behoudt zijn eigen vertrouwde contactpersoon bij wie hij met al zijn vragen terecht kan. De productie en dienstverlening wordt echter daar uitgevoerd waar dit het best en meest efficiënt kan, of dit nu in Eerbeek, Kampen of een combinatie van beide productielocaties is. Hierdoor houdt MFE de kosten in de hand en blijven de communicatielijnen kort en dat is waar het de klant uiteindelijk om te doen is.

MFE Deutschland GmbH
Tevens is vanaf 1 januari 2011 MFE Deutschland actief om ook de Duitse markt gerichter, sneller en efficiënter van dienst te kunnen zijn. MFE Deutschland wordt gemanaged door een Duitse Sales manager die de ‘taal’ van de Duitse markt spreekt.