Middagcursus Inleiding Lasertechniek bij LAC

0

Op donderdagmiddag 21 april organiseert het Laser Applicatie Centrum in Enschede een cursus inleiding lasertechniek voor iedereen die nog geen ervaring heeft met lasertechniek en wel de beginselen wil leren.

Laserprocessen komen steeds vaker voor in de maakindustrie. Lasersnijden is al lang een bewezen techniek, maar ook laserlassen en lasercladden komen steeds vaker voor. Voor veel ondernemingen komt de vraag: Heeft lasertechniek voor ons bedrijf ook voordelen. Om deze vraag te kunnen beantwoorden is eerst basiskennis van laserprocessen nodig. Het Laser Applicatie Centrum organiseert daarom de middagcursus ‘Inleiding lasertechniek’. Deze cursus is vooral bedoeld voor diegene die nog geen enkele kennis van lasertechniek hebben. De bedoeling is dat de cursisten na afloop voldoende kennis hiervan hebben opgedaan dat ze voor hun bedrijf kunnen beoordelen of lasertechniek snel ingevoerd kan worden.

Deze cursus is de eerste in een reeks praktijkgerichte cursussen en workshops met het doel meer mensen te betrekken bij de moderne lasertechniek. Het Laser Applicatie Centrum organiseert elk jaar een serie praktijkgerichte cursussen en workshops op het gebied van materiaalbewerking met lasers. Hierin worden vooral de processen lasersnijden, laserlassen en lasercladden behandeld.

Inschrijven of meer informatie opvragen kan via www.lac-online.nl, via e-mail info@lac-online.nl of via 053-4892072.