Multiweld ontvangt Graydon award voor financieel gezond bedrijf

Multiweld is door Graydon onderscheiden met de Graydon Award voor financieel gezond bedrijf. Op 19 augustus is deze award in ontvangst genomen door Jeroen Engelen en Arjen Engelen, die samen de directie van de technische groothandel in lastechniek Multiweld vormen.

Multiweld behoort als technische groothandel tot de top van financieel gezonde bedrijven binnen de branche. Ook in tijden van financiële onzekerheid heeft Multiweld in 2011 aangetoond dat de eigen onderneming financieel gezond is, zodat bedrijven verantwoord met Multiweld kunnen samenwerken. “De crisis is de afgelopen jaren helaas niet aan Multiweld voorbij gegaan. Veel van onze klanten kwamen in acute problemen, waardoor ook wij geraakt werden en maatregelen moesten treffen. Het effect was vrij snel zichtbaar zodat we ook in economische slechte tijden in staat waren winstgevend te opereren”, aldus algemeen directeur Jeroen Engelen.

Volgens commercieel directeur Arjen Engelen heeft de crisis Multiweld alleen maar verder gebracht. “Door de crisis werden wij genoodzaakt onze organisatie door te lichten en processen efficiënter in te richten. Vanuit een anticyclische gedachte zijn wij gaan investeren in ons verkoopapparaat en hebben midden in de crisis een tweede vestiging geopend.”

Beide broers zijn dan ook erg content met de Graydon Award en zien deze als een bekroning op het werk van de afgelopen jaren.

Alleen organisaties die voldoen aan een aantal strikte voorwaarden komen in aanmerking voor de Graydon Award. Zo moet een bedrijf een positief kredietadvies krijgen en mag er een minimale kans op wanbetaling zijn. Dit oordeel is gebaseerd op een mix van factoren zoals omzetcijfers, jaarcijfers en het betaalgedrag.

Multiweld is (ster)dealer van Lincoln Smitweld, Lorch, Hitachi, Gloor, Flexovit, GenSet, Bata, North en Mulax. Als distributeur levert Multiweld producten van onder andere 3M, Abicor Binzel en Weldcraft. Tot slot is Multiweld exclusief importeur van onder andere S4, Walter Schnorrer, Brauer, Bymat, Dissolvo, Inelco, Protex, Devcon en Markator.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Verbinden

Verbeterde lasdraad en –elektrode Castolin

04-11 Castolin Eutectic heeft een nieuwe formule gelanceerd van het lasdraad EnDOtec DO*327 en de…

Verbinden

Verbeterde lasdraad en –elektrode Castolin

10-09 Castolin Eutectic lanceert een nieuwe formule van het lasdraad EnDOtec DO*327 en de nieuwe…

Verbinden

Verbeterd lasdraad

26-06 Esab heeft twee verbeteringen aangebracht aan zijn universele en multifunctionele Tubrod 15.13-lasdraad: de Charpy-schokbestendigheid…

Verbinden

Rutiel gevulde lasdraad van Esab

08-05 Esab heeft zijn multifunctionele, rutiel gevulde Filarc PZ6113 lasdraad voor alle posities opgewaardeerd. De…

Verbinden

Max Bleijswijk nieuwe directeur Kemppi Benelux

25-03 Na een dienstverband meer dan 30 jaar legt Joop van Elen per 1 april…

Verbinden

De Vlamboog versterkt assortiment verse-lucht oplossingen

11-08 De Vlamboog in Hoofddorp heeft een overeenkomst gesloten met RSG Safety Nederland uit Venlo…

Geen categorie

Kemper lanceert platform over veilig lassen

08-07 Kemper, producent van systemen voor het afzuigen van lasrook, heeft de internetportal safe-welding.com gelanceerd.…

Geen categorie

Snelle automatische lashelm op zonne-energie

04-06 Venvulas Lastechniek uit Vught introduceert een nieuwe zelfdimmende Röwac lashelm. Dankzij de ergonomische vormgeving…

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen

X