Nedpack valt weer in de prijzen

Nedpack-directeur Pieter Hannessen is uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar van de gemeente Harderwijk. De jury prees de ambitie van de ‘packaging freak’ Hannessen.

De bekendmaking vond plaats tijdens het Business Event van de gemeente Harderwijk, dat op maandagavond 18 april plaatsvond in het plaatselijke Van der Valk hotel onder leiding van presentator Humberto Tan. Bij afwezigheid van Pieter Hannessen werd de prijs door burgemeester John Berends van Harderwijk uitgereikt aan Arjan Kruidhof van Nedpack.

Kruidhof maakte Humberto Tan duidelijk wat de ambities zijn van Nedpack: wereldmarktleider worden op het gebied van productliften. “De afgelopen anderhalf jaar heeft de business een enorme vlucht genomen. We zitten in heel Europa en zijn onlangs begonnen in Noord-Amerika, maar bedienen ook klanten in Brazilië en Nigeria.”

Nedpack produceert palletiseermachines en productliften. Het product waarmee het bedrijf nu wereldwijd de aandacht trekt, is de productlift Prorunner mk5. Dankzij een voortdurende doorontwikkeling van deze machine is een productlift ontstaan die dankzij het modulaire ontwerp veelzijdig is, gemakkelijk te onderhouden is en bovendien voordelig geprijsd is. Klanten uit de hele wereld bestellen nu de Prorunner mk5 om de machine toe te passen in hun productie- of verpakkingslijnen of opslag- en orderverzamelsystemen.

Eerdere prijzen

Nedpack is al eerder in de prijzen gevallen. In 2005 heeft het bedrijf al eens de Metaalunie StrategieAward ontvangen voor metaalbedrijf met de beste strategie. Begin 2006 ontving algemeen directeur Pieter Hannessen van Nedpack al eens de Linnaeuspenning, een regionale prijs voor een bijzondere ondernemer, die de vitaliteit van de regio bewijst.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Geen categorie

Qimarox ontwikkelt modulaire lift voor pallets tot 1500 kilogram

22-07 Qimarox uit Harderwijk introduceert onder de naam Prorunner mk9 een nieuwe palletlift. Deze compacte…

Geen categorie

Webshop voor pallets van start

03-02 Begin dit jaar is met 123pallets.nl de eerste Nederlandse webwinkel voor pallets van start…

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen