Nieuw Kompas WSB voor oppervlaktetechnieken

0

WSB Finishing Equipment publiceert met het Kompas 2011 een nieuwe versie van het bekende handboek voor oppervlaktetechnieken. Een exemplaar kan kosteloos worden aangevraagd.

Het handboek geeft een compleet overzicht van het productenprogramma pompen en spuitapparatuur voor gebruikers van verfspuitapparatuur voor de verwerking van onder meer lakken, muurverven en pleisters. Daarnaast zijn verschillende productnoviteiten en -innovaties in het nieuwe handboek opgenomen.

Na jaren als handboek op zakformaat te zijn uitgebracht, verschijnt het Kompas dit jaar in een rijk geïllustreerd A4-formaat. Het nieuwe formaat en de aangepaste lay-out maken de informatie toegankelijker; het handboek krijgt daarmee de uitstraling van een naslagwerk. Daaraan wordt verder bijgedragen door de onderverdeling van het handboek in producten en systemen voor de hout- en metaalbewerkende bedrijven en voor de schilder en stukadoor.

Net als voorgaande jaren is ook binnen het Kompas 2011 een onderscheid gemaakt naar verschillende applicatietechnieken: AirCoat/FineFinish, Airless, verwarmd spuiten, pleisterspuiten en markeren. Voor iedere productgroep worden alle bijbehorende producten, zoals pompen, pistolen, lansen, spuittips en spuittiphouders, alsmede alle toebehoren gepresenteerd. Het assortiment varieert van kleine instaptoestellen tot de grote allroundtoestellen. Van alle relevante producten zijn de belangrijkste specificaties opgenomen, evenals de prijzen.

De nieuwe presentatie komt in een jaar waarin het bedrijf zich op meerdere terreinen vernieuwt. Zo werd recent een nieuw bedrijfspand in gebruik genomen en startte WSB Finishing Equipment tegelijkertijd met de grootschalige uitrol van haar Nederlandse opleidings- en trainingsambities. Hiertoe voorziet het nieuwe pand in een opleidingscentrum.