Nieuwe beursmanagers voor TIV vakbeurzen

Beursorganisator Evenementenhal heeft twee nieuwe beursmanagers voor de TIV vakbeurzen in dienst genomen. Bennie Haan (25) neemt de TIV’s in Gorinchem en Hardenberg voor zijn rekening en zijn collega Rik Smienk (26) wordt verantwoordelijk voor de organisatie van TIV Venray.

De twee zijn afgelopen maandag aan hun nieuwe baan begonnen. Bennie Haan beleeft als eerste zijn vuurdoop. De Technische Industriële Vakbeurs in Evenementenhal Gorinchem staat immers al op 17, 18 en 19 januari op het programma. Haan is nu nog druk bezig om zich in te werken en de organisatie bij zijn nieuwe werkgever goed te leren kennen. Het is te kort dag om intensief bij de voorbereiding van TIV Gorinchem betrokken te zijn, maar hij zal straks uiteraard wel drie dagen in Gorinchem aanwezig zijn om de exposanten te leren kennen en kennis te maken met de entourage tijdens TIV. Daarna mag hij echt aan de bak met de organisatie van TIV Hardenberg (4, 5 en 6 september).

Affiniteit

Haan heeft heel veel zin in zijn nieuwe job. Hij heeft zowel affiniteit met de organisatie van beurzen en evenementen, als met de technische industrie. De nieuwe TIV-organisator is gediplomeerd elektromonteur, maar rondde afgelopen zomer ook een studie vrijetijdsmanagement af. Sindsdien was hij een aantal maanden werkzaam bij uitzendorganisatie Randstad als intercedent voor de sectoren Industrie en Installatietechniek. “Maar dat was het toch niet echt voor mij”, aldus Haan. “Gelet op mijn studie wilde ik graag iets gaan doen met evenementen en beurzen en daarom ben ik verder gaan zoeken. Deze functie bij Evenementenhal kwam in beeld en daar ben ik hartstikke blij mee.”

Haan is de opvolger van Leoni Blokhuis, die de TIV’s Gorinchem en Hardenberg afgelopen jaar organiseerde. Zij heeft echter per 1 januari een functie aanvaard bij een andere werkgever. De voorbereiding van TIV Gorinchem is tijdelijk overgenomen door METAVAK-organisator Pamela Colling, maar zij zal zich na de drie dagen in Gorinchem weer terugtrekken. “Ik zal in Gorinchem op de achtergrond aanwezig zijn”, zegt Colling. “Het is nu aan Bennie om TIV verder op te pikken.”

Tweede TIV Venray

TIV Venray werd afgelopen najaar voor de eerste keer gehouden. De organisatie was in handen van Antoinette Hulst. Rik Smienk neemt het stokje van haar over en zal de tweede editie van TIV Venray (13-15 november) organiseren. Hulst kan zich nu volledig richten op haar nieuwe functie die zij binnen de Evenementenhal-organisatie heeft gekregen als salesmanager van onder andere de technische beurzen.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Bedrijf en Economie

Omslag industrie door prijsstijgingen, toeleveringsproblemen en afkoelende economie

11-07 Na een sterk 2021 verliest de industriële activiteit vaart. De volumegroei was in de…

Toeleveren

ZIMM verbetert en vergroot Z-serie hefschroefspindels

22-01 De Z-serie hefschroefspindels van ZIMM wordt vervangen door de ZE-serie. Het betreft een ontwikkeling…

Toeleveren

Nederlandstalige website ACE Stoßdämpfer

16-12 Informatie zoeken over dempingsoplossingen, producten bestellen in de webshop en berekeningen uitvoeren met de…

Toeleveren

Weekamp Deuren overgenomen

29-11 Deli Home, producent en distributeur van constructieve en decoratieve woonproducten, heeft Weekamp Deuren overgenomen.…

Toeleveren

Belangrijkste onderzoeksfaciliteit SKF naar Nederland

28-11 Om in te spelen op de snelle ontwikkelingen van de industriële markt heeft SKF…

Toeleveren

Centrale noodverlichting voor industriële omgevingen

19-11 Veko Lightsystems en Eaton werken samen waardoor Veko in staat is centrale noodverlichtingsinstallaties aan…

Toeleveren

MCA distributeur van lineaire tak NSK

18-11 NSK, een van ’s werelds grootste fabrikanten van lineair– en lagertechniek, heeft het distributeurschap…

Bedrijf en Economie

Machines en metaal belangrijkste exportproducten

06-11 Als het gaat om de toegevoegde waarde van exportproducten verdient Nederland het meest aan…

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen