Nieuwe elektrische vorkheftruck Hyster voor segment 4-5 ton

0

Hyster introduceert de nieuwe J4.0-5.0XN elektrische vorkheftruck in het marktsegment van 4 t/m 5 ton. Hyster verwacht dat de elektrische vorkheftruck in dit segment populairder zal worden vanwege de steeds strengere milieuwetgeving, het belang van ‘groen’ ondernemen en de hoge brandstofprijs.

De J4.0-5.0XN-serie is een krachtige elektrische truck die lage operationele kosten biedt en is ontworpen voor veeleisende toepassingen in verschillende branches, waaronder metaalverwerkende bedrijven. Betrouwbaarheid, robuust ontwerp en capaciteit zijn belangrijke eigenschappen, aangezien in deze branches speciale voorzetapparatuur en/of lange vorken worden gebruikt om lasten te verplaatsen. Hyster heeft bij het ontwerp van de truck niet alleen op het goed heffen van lasten gelet maar ook op een solide en betrouwbare lastbehandeling.

De nieuwe heftrucks, geschikt voor zowel binnen- als buitenlocaties, zijn compact en wendbaar. De opties op deze heftruckserie zijn onder andere een ergonomische armsteun met geïntegreerde TouchPoint-minihendels, een stuurwiel met telescopische verstelling en geheugenkanteling, Monotrol-pedaal, RTST (Return to Set Tilt) geïntegreerd in de armsteun, zijdelings batterijwisselsysteem, een cabine met optionele verwarming of airco, een schoksensor en een integrale sideshift.

Nieuwe orderverzamelaar

Ook heeft Hyster een nieuwe low-level orderpicker gelanceerd ter versterking en uitbreiding van de complete range orderpickers. Dez LO2.0-2.5 is ontwikkeld ter bevordering van de snelheid van het orderpicken en is uitermate geschikt om aan beide zijden van een magazijnpad orders te verzamelen. Het slimme design combineert energiezuinigheid, betrouwbaarheid, snelheid en ergonomie met lage gebruikskosten.

Eén van de meest opvallende ontwerpkenmerken is het comfortabele werkplatform met een variabele hoogte die de bewegingen van de chauffeur helpt te minimaliseren en daarmee kostbare tijd bespaart tijdens het verzamelen van orders. Het grote platform biedt meer ruimte voor de bestuurder en zorgt voor een gemakkelijke in- en uitstap.

Deze nieuwe serie is speciaal ontwikkeld voor het verzamelen van orders op de grond, maar is volgens Hyster ook zeker geschikt voor het verzamelen van orders op het tweede niveau. De LO2.0-2.5 is verkrijgbaar met een schaarliftfunctie en een in hoogte verstelbaar bestuurdersplatform.

Heffiq slim itern Transport is exclusief dealer van Hyster heftrucks en magazijntrucks voor Nederland.