Ontbraammachines van Italiaanse Gecam in programma Landré

0

Landré heeft het exclusieve dealerschap verworven van de Italiaanse fabrikant Gecam. Gecam ontwikkelt en bouwt smalle en breedband ontbraammachines. Daarnaast zal Landré ook de horizontale buigmachines, laskantfreesmachines en afzuiginstallaties onder de merknamen Gecam en Eurofintec in haar leveringsprogramma opnemen.

De Gecam breedband ontbraammachines, leverbaar in 300, 600, 1100 en 1300 mm werkbreedte, zijn specifiek ontwikkeld voor het ontbramen en finishen van geponste, plasma- en autogeen gesneden en andere vlakke plaatdelen. De machines zijn uitgerust met een oscillerende borstelunit en drie oscillerende bandschuureenheden, waarvan de snelheid instelbaar is. Voor ontbramen en finishen zijn verschillende borstelsoorten leverbaar.

Daarnaast biedt het Gecam programma een breed aanbod van bandschuurmachines voor vlakke en gebogen producten, gietdelen en verspaande producten. Hoewel deze machines handmatig kunnen worden ingezet, wordt de producthandling aan deze machines steeds vaker door Gecam geautomatiseerd. Gecam neemt met speciale projecten en robotoplossingen voor geautomatiseerd ontbramen en finishen op haar thuismarkt een onderscheidende positie in.

De ontbraammachines sluiten goed aan bij het leveringsprogramma Ermak scharen, kantpersen, plasma- en lasersnijmachines, die Landré in de Benelux vertegenwoordigt.