Open dag Huvema groot succes

0

De jaarlijkse open dag bij Huvema was vorige week donderdag een groot succes. De circa 200 bezoekers toonden vooral veel belangstelling voor de draaibanken, freesmachines en zaagmachines.

Nieuw dit jaar was onder andere de aanvangstijd vanaf 10.00. Hierdoor hadden relaties gedurende de hele dag de gelegenheid om het bedrijf te bezoeken. Medewerkers en specialisten van Huvema stonden klaar om de geïnteresseerde bezoekers rond te leiden en van informatie te voorzien. Ook de Brabantse gastvrijheid stond deze dag hoog in het vaandel in Veghel. Gasten werden niet alleen onthaald met een hapje en een drankje, maar ook stond er de hele dag een complete frietkraam volledig ter beschikking met friet en snacks. Hiervan werd dan ook volop gebruik gemaakt.

Demonstraties
Er was gekozen voor een nieuwe opzet met demonstraties met specifieke materialen en het gebruik van de i-Tools gereedschappen op de Huvema metaalbewerkingmachines. Vooral voor de draaibanken, freesmachines en zaagmachines was veel belangstelling. Voor geïnteresseerden heeft Huvema met de draaibanken deze week nog speciale kortingsacties lopen.

Bezoekers waren onder de indruk van het 8000 vierkante meter grote voorraadmagazijn in Veghel. Vrijwel het complete leveringsprogramma is uit voorraad leverbaar; dit is een van de belangrijkste troeven van Huvema. Met de eigen technische dienst, waarvan de werkplaats gelokaliseerd is naast het warehouse, biedt Huvema vakkundige en gespecialiseerde service, reparatie en onderhoud.

Outlet depot
Ook het onlangs geopende outlet depot trok veel belangstelling. In het outletdepot heeft Huvema diverse uitloop-, proef- en overjarige modellen, maar ook schademachines staan. Deze machines worden aangeboden tegen gereduceerde prijzen. Ook een aantal gereedschappen is hier met interessante kortingen te koop.

Huvema heeft zich het afgelopen jaar ontwikkeld tot specialist in metaalbewerkingsmachines. Veel machines zijn, mede door suggesties van eindgebruikers, klanten en de eigen technische dienst, op specificatie van Huvema doorontwikkeld en verbeterd. Daarnaast levert Huvema met het eigen label i-Tools, een compleet programma aan gereedschappen voor de Huvema machines.

In 2013: trainingen en demo’s
Met een showroom van 2000 vierkante meter is Huvema in staat het gehele leveringsprogramma te presenteren. Van de kleinste gereedschappen tot de grootste industriële metaalbewerkingsmachines. Bovendien zijn alle machines werkend te bezichtigen. In 2013 gaat Huvema in samenwerking met haar relaties deze faciliteiten nog beter benutten door onder andere het organiseren van trainingen en specifieke demonstraties van een aantal bewerkingen.