Roadshow Seco Tools doet Hengelo en Vianen aan

0

Na België is nu Nederland aan de beurt voor de roadshows van gereedschappenleverancier Seco Tools. Op 7 december doet de roadshow Hengelo aan en op 8 december Vianen.

De roadshows in Vlaanderen trokken meer dan 200 mensen om het nieuwe producten- en dienstengamma van Seco Tools te ontdekken. Dit bestaat uit een volledig gamma van verspanende gereedschappen voor high-performance frezen, draaien en boren. Tijdens de roadshows worden onder meer de Minimaster Plus, de TKx001, de Crownloc Plus en de Customer Zone gepresenteerd. Aan bod komen ook de Seco Tools catalogus met uitvoerige technische informatie en de specifieke technische opleidingen die het bedrijf organiseert. Ten slotte heeft Seco Tools zijn diensten ook versterkt met de Online Store en de Customer Zone die de klanten helpen bij de keuze en de bestelling van hun gereedschappen.

Op 7 december is de roadshow bij Stodt in Hengelo en op 8 december bij Hotel van der Valk in Vianen. Beide keren is de aanvang 12.00. Inschrijven kan via de website van Seco Tools.