Roba Engineering dealer Hyundai robots

Roba Engineering levert sinds kort de Hyundai robots in de Benelux. Ook draagt het in Ouderkerk a/d Amstel gevestigde bedrijf zorg voor de service en training voor de robots.

Een en ander is het gevolg van de dealerschapovereenkomst die Roba Engineering begin november heeft gesloten met Hyundai Heavy Industries in Korea. Het nieuwe dealerschap sluit perfect aan bij de reeds bestaande dealerschappen voor Denso Robots, Yamaha Robots en Flexfactory verenkel systemen. “Met Hyundai in het leveringspakket leveren we nu de meest brede robotrange in de Benelux”, aldus Roba Engineering, dat voor de kwaliteit van de nieuwe vertegenwoordiging verwijst naar de jongste tests van TUV in Duitsland, die wederom bewijzen dat Hyundai uiterst betrouwbare auto’s fabriceert. “Deze auto’s worden voor het overgrote deel gebouwd met Hyundai robots, die veelal dezelfde eigenschappen hebben als de auto’s: betrouwbaar, degelijk, gebruiksvriendelijk en een lage aanschafprijs.”

Hyundai levert een complete range robots met een draaglast van 6 kg tot en met 400 kg. Deze zijn uitgerust met de nieuwste HI5 controller. Met de gebruiksvriendelijke manier van programmeren maakt Hyundai het mogelijk robots te installeren in alle industrieën.

Bedrijvengids

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen