Roestvast Staaldagen samen met TIV Gorinchem in april 2013

Roestvast Staaldagen wordt volgend jaar tegelijk gehouden met TIV Gorinchem. Beide evenementen vinden plaats op 16, 17 en 18 april in Evenementenhal Gorinchem.

TIV Gorinchem is een inmiddels bekend evenement binnen de technische industrie. Jaarlijks komen er bijna 7.000 bezoekers naar de vakbeurs in Gorinchem om contacten te leggen, bestaande relaties de hand te schudden en zich te laten informeren over ontwikkelingen in de technische industrie. Met de aanvulling van Roestvast Staaldagen wordt een specifiek segment binnen de branche uitgelicht.

Roestvast Staaldagen bestaat uit een expositie en een congres. De expositie bestaat uit verschillende bedrijven met een verscheidenheid in producten en diensten maar met één gemeenschappelijk deler: roestvast staal. De fabrikanten, (toe)-leveranciers, bewerkers en importeurs hebben hun afzetmarkt in verschillende sectoren. Zo bedienen zij onder andere de on- en offshore en de technische industriële sector, maar ook de voedings- en genotsmiddelenindustrie en de medische sector.

Specialisme en verdieping over het vervaardigen, behandelen, verwerken en gebruiken van roestvaste metalen staat centraal tijdens het congresprogramma. Voorafgaand aan elke beursdag passeren tijdens dit programma theoretische kennis en praktische toepassingen de revue. Geïnteresseerden kunnen een toegangskaart kopen, na afloop is er een lunch en toegang tot de expositie van Roestvast Staaldagen en TIV.

De vakbeurzen TIV (ook in Hardenberg en Venray) worden georganiseerd door beursorganisator Evenementenhal, Roestvast Staaldagen is een initiatief van 2 Blonds, dat in het verleden als diverse evenementen op het gebied van RVS en aluminium heeft georganiseerd. Beide organisaties hebben nu de handen ineengeslagen om een sterke combinatie neer te zetten.

Full service formule

Ook tijdens Roestvast Staaldagen hanteert Evenementenhal het bekende full service concept. “Dit spreekt de exposanten erg aan”, aldus beursorganisator Minke Heidema. “Bedrijven willen in de hectiek van alledag geen tijd verspillen en achteraf gezien nog eens veel meer extra kosten hebben gemaakt dan verwacht.’ Evenementenhal verzorgt een complete standunit, gratis parkeren tot geheel verzorgde catering voor zowel de exposanten als de bezoekers. Een belangrijk onderdeel van de full service formule is de uitnodigingsservice.

Meer informatie over deelname en bezoek is te vinden op www.evenementenhal.nl. Contact opnemenmet de beursorganisatie kan ook: tel. 0523-289824 of minkeheidema@evenementenhal.nl

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

MetaalNieuws Extra IM

Verschillende soorten metaal op een rijtje

17-01 Daarnaast bestaan alle metaalsoorten vrijwel altijd uit een mengsel van verschillende metalen, ook wel…

Plaatbewerking

Paul Meijering investeert in nieuwe BLM LT8.20 Fiber buislaser

14-12 Paul Meijering levert buizen, flenzen en fittingen in roestvast staal en special alloys. Het…

TechnishowNieuws

Prodec live in actie op ESEF

24-08 Tijdens ESEF Maakindustrie zijn de superieur verspanende eigenschappen van Prodec live te zien op…

Plaatbewerking

Romonta snijdt in eigen huis, met eigen stikstof

18-08 Romonta – opgericht in 1978 – is hoofdzakelijk actief in de voedingsmiddelenindustrie. Het bedrijf…

Bedrijf en Economie

METAVAK in de startblokken

04-07 Het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL) is ook tijdens deze editie weer de officiële…

Materialen

FDP houdt webinar over verwerken RVS

27-06 In navolging van de serie over het verwerken van staalproducten (Normen en Waarden, Scheiden…

Plaatbewerking

De lat ligt hoog bij Dumaco Varsseveld

21-06 In een modern bedrijfspand met opvallend veel licht beschikt Dumaco Varsseveld over een groot…

Plaatbewerking

Bij Dinnissen gaan alle RVS uitslagen door de Lissmac’s

08-06 Dinnissen ontwikkelt, produceert en installeert complete systemen voor procestechnologie. Deze worden over de hele…

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen