Salvagnini met nieuwe panelenbuiger op Techni-Show

0

Salvagnini presenteert de nieuwe P2Xe panelenbuiger. Deze biedt volgens de Italiaaanse machinefabrikant een perfecte balans tussen ruimte, energieverbruik, productiviteit en flexibiliteit.

De panelenbuiger is speciaal ontwikkeld voor bedrijven die qua kwaliteit en productietijd de concurrentie willen aangaan met de traditionele kantbank.

Door zijn compacte en modulaire ontwerp is de P2Xe in staat zettingen te maken met een beenhoogte van 165mm bij een lengte van 2180 mm. Dit gebeurt allemaal op een oppervlakte van minder dan 18 vierkante meter. Het energieverbruik van minder dan 9 KW is gering in vergelijking met de concurrentie. De machine is uitgerust met een numeriek besturingssysteem en grafische interface. Mede hierdoor is de machine gebruiksvriendelijk. Dankzij de automatische gereedschapwisselaar en de minimale producthandling is deze machine geschikt voor het produceren van kleine productbatches.

Salvagnini wordt sinds 9 november 2011 vertegenwoordigd door Flevo Trading in Zeewolde, dat de verkoop en service in Nederland voor haar rekening neemt. Jack van Arnhem van Flevo Trading zal tijdens de Techni-Show dan ook op de stand aanwezig zijn om tekst en uitleg te geven over de nieuwe panelenbuiger en de andere machines van Salvagnini. Behalve Salvagnini vertegenwoordigt Flevo Trading ook de fabrikanten Jorns, Forstner, Faspar, Grandini, Dallan, Bausten en Schetchtl.

Salvagnini

Hal 7, stand D092