Samenwerking Greenock CAD Service met Post en Dekker

Greenock CAD Service is een samenwerking gestart met ingenieursbureau Post en Dekker, engineering consultants voor de OEM-markt. De twee gaan samen de implementatie van nieuwe productconfiguraties met behulp van Tacton-software bij klanten optimaliseren.

Post en Dekker is gespecialiseerd in het structureren, integraal ontwerpen en borgen van complexe, configure-to-order productfamilies. Het bedrijf ondersteunt OEM-ers zoals Hoogovens en Stork Dairy Systems met het vergroten van hun bruto marge, het verkleinen van hun orderrisico’s en het verkorten van hun doorlooptijden. “Wij herstructureren productportfolio’s en het bijbehorende business process en richten ons daarbij op smart customization”, aldus Eric-Jan Dekker, medeoprichter van het Amsterdamse ingenieursbureau. “Voor de borging van de nieuwe productregels maken we gebruik van Tacton-software. En voor de implementatie van die software gaan we samenwerken met Greenock CAD Service, dat de integratie met ERP-, PDM- en Sales-systemen verzorgt en de infrastructuur actueel houdt.”

Onno de Rouw, algemeen directeur van Greenock CAD Service in Ede stelt dat het partnership met Post en Dekker naadloos past in de filosofie van Greenock dat samenwerking met specialisten extra toegevoegde waarde oplevert voor klanten. “Het rendement van het ingrijpende business process redesign zoals Post en Dekker dat ontwikkelt, neemt enorm toe als klanten kunnen beschikken over de juiste integratie met andere bedrijfssystemen. Zo kan niet alleen de engineeringtijd drastisch teruglopen, maar kunnen ook offertes van complexe configuraties veel exacter worden samengesteld en kan de klant uiteindelijk veel meer rendement behalen. Onze ervaring met dit soort processen en in het bijzonder met behulp van de software van Tacton maakt dat klanten hun concurrentievoordelen sneller kunnen benutten. Post en Dekker bestrijkt het voortraject, Greenock CAD Service neemt de installatie van CAD/CAM-software, training, integratie en implementatie van de ict-infrastructuur voor haar rekening.”

Imagine Business Evenement

De samenwerking wordt ingeluid met het eerste van een aantal evenementen onder het motto: Imagine. Dekker: “De ontwikkelingen in business process redesign gaan snel en de resultaten zijn soms verbluffend. Met Imagine willen we klanten, relaties en andere geïnteresseerden aantonen dat de resultaten van een andere benadering van het productieproces hun voorstellingsvermogen niet te boven gaan, maar werkelijkheid kunnen worden.”

Het eerste evenement is op 29 september van 12.30 – 18.30 uur op een nader te bepalen locatie centraal in Nederland. Aanmelden hiervoor kan bij info@greenock.nl o.v.v. Deelname Imagine Business Evenement.

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Automatisering

Nieuwe functie 5-assige radiale bewerking in hyper MILL CAD/CAM

21-11 Deze CAD/CAM software wordt gewaardeerd als een consistente totaaloplossing in de gereedschaps- en matrijzenbouw,…

Automatisering

Werken met waardevolle CAD informatie

08-11 Glovius software is hiervoor een uitermate geschikt hulpmiddel. Deze software is een product van…

MetavakNieuws

Steeds meer gebruikers kiezen voor CAD oplossing Hexagon

03-10 Designer is volgens ATS EdgeIT – dat hierover uitleg geeft op METAVAK – een…

Plaatbewerking

Bystronic showt software-oplossingen op Experience Days

23-08 Inderdaad, dat zijn ook de dagen dat de TechniShow wordt gehouden. Bystronic neemt daar…

MetaalNieuws Extra IM

De complete gids voor ERP-software voor de metaalindustrie

01-03 Dit is op zich al een enorme uitdaging, maar fabrikanten worden geconfronteerd met nog…

Plaatbewerking

Nieuwe versie LVD’s CADMAN integreert vreemde operaties

06-12 LVD’s softwarepakket helpt het plaatbewerkingsproces te stroomlijnen en maakt slimme fabricage mogelijk. Van basismateriaal…

Automatisering

OutShape versnelt tekenwerk zetterijen

15-11 Bij veel plaatzetterijen bestaat het gros van hun orders uit zetwerk dat relatief eenvoudig…

Plaatbewerking

Slimme oplossingen voor plaatbewerking van Widenhorn

08-09 De producten die Widenhorn levert zijn gericht op de plaatverwerkende industrie en machineonafhankelijk. Dat…

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen