Samenwerking Greenock CAD Service met Post en Dekker

0
435

Greenock CAD Service is een samenwerking gestart met ingenieursbureau Post en Dekker, engineering consultants voor de OEM-markt. De twee gaan samen de implementatie van nieuwe productconfiguraties met behulp van Tacton-software bij klanten optimaliseren.

Post en Dekker is gespecialiseerd in het structureren, integraal ontwerpen en borgen van complexe, configure-to-order productfamilies. Het bedrijf ondersteunt OEM-ers zoals Hoogovens en Stork Dairy Systems met het vergroten van hun bruto marge, het verkleinen van hun orderrisico’s en het verkorten van hun doorlooptijden. “Wij herstructureren productportfolio’s en het bijbehorende business process en richten ons daarbij op smart customization”, aldus Eric-Jan Dekker, medeoprichter van het Amsterdamse ingenieursbureau. “Voor de borging van de nieuwe productregels maken we gebruik van Tacton-software. En voor de implementatie van die software gaan we samenwerken met Greenock CAD Service, dat de integratie met ERP-, PDM- en Sales-systemen verzorgt en de infrastructuur actueel houdt.”

Onno de Rouw, algemeen directeur van Greenock CAD Service in Ede stelt dat het partnership met Post en Dekker naadloos past in de filosofie van Greenock dat samenwerking met specialisten extra toegevoegde waarde oplevert voor klanten. “Het rendement van het ingrijpende business process redesign zoals Post en Dekker dat ontwikkelt, neemt enorm toe als klanten kunnen beschikken over de juiste integratie met andere bedrijfssystemen. Zo kan niet alleen de engineeringtijd drastisch teruglopen, maar kunnen ook offertes van complexe configuraties veel exacter worden samengesteld en kan de klant uiteindelijk veel meer rendement behalen. Onze ervaring met dit soort processen en in het bijzonder met behulp van de software van Tacton maakt dat klanten hun concurrentievoordelen sneller kunnen benutten. Post en Dekker bestrijkt het voortraject, Greenock CAD Service neemt de installatie van CAD/CAM-software, training, integratie en implementatie van de ict-infrastructuur voor haar rekening.”

Imagine Business Evenement

De samenwerking wordt ingeluid met het eerste van een aantal evenementen onder het motto: Imagine. Dekker: “De ontwikkelingen in business process redesign gaan snel en de resultaten zijn soms verbluffend. Met Imagine willen we klanten, relaties en andere geïnteresseerden aantonen dat de resultaten van een andere benadering van het productieproces hun voorstellingsvermogen niet te boven gaan, maar werkelijkheid kunnen worden.”

Het eerste evenement is op 29 september van 12.30 – 18.30 uur op een nader te bepalen locatie centraal in Nederland. Aanmelden hiervoor kan bij [email protected] o.v.v. Deelname Imagine Business Evenement.