Snellere montage motorstarters

0
53

Het nieuwe Motor Starter Feeder System (MSFS) van Eaton biedt machine- en paneelbouwers een snelle, eenvoudige, veelzijdige en kosteneffectieve methode om motorbeveiligingen en motorstartercombinaties te monteren.

Het systeem bevat basismodules met geïntegreerde driefasige geleiderails voor een maximale stroom van 125A, aangevuld met voedingsmodules en adapters voor motorbeveiligingsschakelaars, motorstartercombinaties en softstarters. Andere componenten, zoals meetmodules, kunnen eenvoudig worden geïntegreerd. Voor maximaal gemak en tijdbesparing kunnen de MSFS-basismodules direct op DIN-rails of direct op een montageplaat worden gemonteerd.

Eenmaal geïnstalleerd kunnen de basismodules van Eaton in beide gevallen onmiddellijk gebruikt worden voor de adapters en voedingsmodules. De basismodules zijn verkrijgbaar voor maximaal vier of acht adapters. Er worden adapters aangeboden, waaraan componenten zoals PKZ- en PKE-motorbeveiligingsschakelaars kunnen worden toegevoegd, evenals adapters voor grotere combinaties, zoals startercombinaties bestaande uit motorbeveiligings- en magneetschakelaars. De voedingsmodules kunnen maximaal 80A voeren. Voor grotere stromen, tot de maximale waarde van 125A van het MSFS-systeem, komt eind 2018 een nieuwe voedingsmodule beschikbaar.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Nieuw op MetaalPlein