Speciale workshop ‘moderne lasertechniek’

0
256

Het Laser Applicatie Centrum organiseert dinsdag 27 september een kostenloze workshop over de inzet van moderne laserbronnen. Hierin staat de te behalen kosten- en energiebesparing door inzet van moderne laserbronnen centraal.

Maar tevens zal dieper worden ingegaan op de ruimere mogelijkheden en flexibeler inzet van lasertechniek door deze bronnen. De workshop is gericht op het technisch middenkader van productiebedrijven en vereist geen speciale voorkennis. Opgeven kan via [email protected], meer informatie is te vinden op www.modernelaserbronnen.nl

Het Laser Applicatie Centrum heeft het initiatief genomen om samen met de Koninklijke Metaalunie en ondersteund door de Provincie Overijssel de maakindustrie van Nederland bewust te maken van de voordelen van moderne laserbronnen. Tevens worden alle bedrijven die hiermee daadwerkelijk verder willen ondersteund met informatie, training en berekeningen.

In het kader van dit project wordt er ook een workshop georganiseerd om de bedrijven te informeren die verder willen met moderne laserbronnen. Behalve een korte inleiding op de werking van de moderne laserbronnen zal vooral worden ingegaan op de vele extra mogelijkheden die deze lasertechniek voor productiebedrijven kan leveren.