Stapelbaar koffersysteem

0

Berner is eind vorig jaar gestart met de verkoop van een nieuwe generatie Bera Clic, het stapelbare koffersysteem. Het nieuwe Bera Clic+ systeem kan sneller geopend worden, is praktischer in gebruik, eenvoudig te transporteren en net zo stevig en veilig als zijn voorganger.

De koffers bestaan voor 100 procent uit slagvaste ABS kunststof en bieden een robuuste bescherming tegen stof en vocht. Dit maakt het systeem geschikt voor het vaak ruwe gebruik op de bouw of in de werkplaats.

Diverse noviteiten vullen de reeds bestaande eigenschappen van het Bera Clic systeem aan. Door één centrale sluiting kan men de Bera Clic+ in één draai openen, sluiten en koppelen. Tevens is de nieuwe koffer gekoppeld te openen. De ergonomische handgreep zorgt bovendien ervoor dat de koffers makkelijk te dragen zijn. De innovatieve etiketteervelden in visitekaartformaat maken een eenduidige weergave van de inhoud en personalisatie van de koffers mogelijk.

De koffers zijn in verschillende maten verkrijgbaar en bieden vele assortimenten variërend van verbruiksmaterialen en gereedschappen tot elektrische machines. Door de verscheidenheid aan beschikbare inlets wordt op de individuele behoefte van de klant ingespeeld.

Ook voor mobiele toepassingen is het systeem geschikt, aangezien de benodigde materialen en gereedschappen snel en veilig meegenomen kunnen worden. Een omvangrijk programma met accessoires, waaronder kluizen en steekwagens, maakt het systeem compleet.

Website Berner