Themadag vonken/EDM

Vorig jaar heeft Mikrocentrum een interessante netwerkbijeenkomst neer weten te zetten voor vonkend Nederland. Op informele wijze konden de deelnemers onderling netwerken en een select aantal lezingen bijwonen.

De evaluatie van de bijeenkomst leverde veel positieve reacties op: “Goed om binnen vakgenoten mogelijkheden te bieden info uit te wisselen”, “Alle vonkexperts eindelijk weer eens ontmoet”, “In contact kunnen treden met sprekers en zo informatie verzameld”, “Niet te grote groep, makkelijk contact te leggen”,  “Ontmoeten van andere geïnteresseerden en dieper op problemen kunnen ingaan met leveranciers en specialisten”
Dit jaar is er daarom plaats gemaakt voor een tweede editie. Op woensdag 14 december (14.30 tot 18.00 uur) organiseert Mikrocentrum de tweede bijeenkomst voor professionals in de vonkerosie. Deze is bedoeld voor directeur-eigenaren, werkplaatschefs, onderzoekers en toeleveranciers die gericht zijn op het toepassen van alle vormen van vonkerosieve bewerkingen. Tijdens deze bijeenkomst wordt een selectief aantal presentaties verzorgd over het onderzoek naar technische verbeteringen, bedreigingen door andere technieken en nieuwe mogelijkheden vanuit de machineleveranciers. Het thema luidt ‘Bedreigingen en ontwikkelingen in EDM’, met sprekers als Hans-Henk Wolters (ECM Technologies) en Simone Barbone (GF AgieCharmilles).

Tags

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Geen categorie

Ter Hoek Vonkerosie: Probleemoplosser van formaat

18-11 Ter Hoek Vonkerosie in Rijssen, deze week exposant op TIV Venray, is marktleider in…

Geen categorie

Agie Charmilles Benelux werkt rechtstreeks samen met Zwitserse moeder

10-01 De sales- en serviceorganisatie van GF AgieCharmilles in de Benelux werkt voortaan rechtstreeks samen…

EMO 2011

GF AgieCharmilles komt met App voor de iPad

19-08 Het Zwitserse GF AgieCharmilles, leverancier van frees- en erodeersystemen voor fijnmechanische onderdelen en de…

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen