Tien Hyster hoogtepunten op CeMAT

0
358

Hyster, fabrikant in intern transport, wil tijdens CeMAT, de logistieke beurs op het gebied van intralogistiek in Hannover (2 t/m 6 mei) laten zien dat het sterk is in het produceren van zuinige, sterke en betrouwbare trucks met lage gebruikskosten.

Hyster, dat in Nederland wordt vertegenwoordigd door Barlo Intern Transport, is aanwezig op stand G-02 op het buitenterrein van de beurs;. Bezoekers aan de stand kunnen het volgende verwachten:

Big Trucks

1. De nieuwe Hyster Reachstacker met een lage uitstoot maakt een brandstofbesparing mogelijk van ongeveer 15 % bij toepassing in havens en terminals. Dit wordt de eerste keer dat de truck, die voldoet aan Stage IIIB, te zien zal zijn tijdens een openbare tentoonstelling.

2. De tentoongestelde H22.00XM-12EC empty container handler van Hyster zal het middelpunt zijn tijdens de CeMAT, dankzij de lage gebruikskosten. De bekroonde bandenbesparende technologie zorgt voor aanzienlijke besparingen doordat de levensduur van de voorbanden drie keer zo lang is geworden.

Verbrandingsheftrucks

3. De nieuwe LPG-versie van de compacte 8-9 ton Fortens zal worden tentoongesteld. Deze truck is zeer geschikt voor een aantal intensieve toepassingen. Met name waar ruimte essentieel is of waar voorzetapparatuur wordt gebruikt, zoals bijvoorbeeld in de papierverwerking- of drankensesector.

4. Ook wordt de upgrade van de populaire H2.0-3.5FT en H4.0-5.5FT Fortens-serie getoond. Deze serie biedt nu nog lagere gebruikskosten, dankzij de introductie van een aantal nieuwe Hyster-technologieën die ontworpen zijn om een brandstofbesparing van 15 % te bereiken. De nieuwe eigenschappen omvatten lastafhankelijke hydraulica, een nieuwe transmissie en een lager gewicht.

5. Voor lichte of middelzware werkzaamheden lanceert Hyster de nieuwe CT-serie diesel en LPG vorkheftrucks, verkrijgbaar met een capaciteit van 2000 of 2500 kilo.

Elektrische producten

6. De energiezuinige JXN-reeks van elektrische trucks met contragewicht is verder uitgebreid met de introductie van de J4.0-5.0XN-serie. Deze sterke en krachtige elektrische truck is ontworpen voor zware werkzaamheden binnen en buiten waarvoor de hoogste mate van betrouwbaarheid, productiviteit en lage kosten nodig zijn. Dit robuuste ontwerp met uitstekende tractie wordt vaak geassocieerd met trucks met verbrandingsmotor.

7. De nieuwe Hyster 24V elektrische truck met contragewicht wordt ook voor de eerste keer getoond tijdens CeMAT. De A1.3-1.5XNT-serie met drie wielen is compact, wendbaar, deelt veel eigenschappen met de grotere JXN-reeks en richt zich op de behoeften bij lichtere toepassingen.

8. Er is een nieuw design beschikbaar van de laagheffende orderverzameltruck met scooterbediening, verschillende vorklengtes en opties waaronder een schaarlift. Het nieuwe ontwerp zorgt ervoor dat de verzameltruck de goederen gemakkelijk op de juiste hoogte plaatst.

9. Hyster introduceert voor het eerst een trekker in haar productreeks. Deze truck is gebaseerd op het design van de nieuwe horizontale orderverzameltruck en heeft een trekcapaciteit van 5 ton en is uitermate geschikt voor de toelevering van materiaal aan productielijnen, waardoor deze truck ideaal is voor bijvoorbeeld de auto-industrie en de technische industrie.

10. Ook zijn de nieuwe ontwikkelingen van de Matrix-reachtruck te zien. Deze verbeteringen omvatten een stijging van 8 % van de maximum rijsnelheid, een nieuwe ergonomische stoel en de introductie van een nieuwe bestuurdersbeschermkap ontworpen voor een optimaal zicht voor de bestuurder tijdens het heffen. Deze verbeteringen dragen bij aan betere prestaties en zorgen voor lagere bedrijfskosten.

Hyster zal ook andere modellen laten zien uit het hele aanbod van hef- en magazijntrucks.

Website CeMAT