TIV Venray krijgt METAVAK-plein

0

Op de vakbeurs TIV Venray, die van 11 tot en met 13 oktober 2011 voor de eerste keer wordt gehouden in de nieuwe Evenementenhal Venray, zal een METAVAK-plein worden ingericht.

Het plein wordt een onderdeel van TIV Venray. De organisatie heeft dan ook besloten om de maximale standgrootte voor exposanten van het METAVAK-plein te beperken tot 32 vierkante meter per stand.

Venray is na Hardenberg en Gorinchem de derde locatie van beursorganisator Evenementenhal. Inmiddels hebben hier de eerste vakbeurzen plaats gevonden met een positief resultaat. Met Venray richt Evenementenhal zich op Zuid-Nederland en de aangrenzende landen België en Duitsland, die op steenworp afstand liggen.

Op de locaties in Evenementenhal Hardenberg en Gorinchem is er een duidelijke scheidingslijn als het om TIV (Technisch Industriële Vakbeurs) en METAVAK (vakbeurs voor de verspanende en niet-verspanende industrie) gaat. Deze scheidingslijn is jaren geleden vorm gegeven toen METAVAK tot stand is gekomen uit een behoefte die naar voren kwam vanuit TIV exposanten. Dit heeft al jaren een goed verloop en het is dan ook niet de insteek van de organisatie om hieraan te sleutelen. Maar gezien er in Evenementenhal Venray op dit moment nog geen METAVAK wordt georganiseerd, heeft Evenementenhal de mogelijkheden bekeken voor andere alternatieven. “Vele exposanten hebben bij ons de vraag neergelegd of METAVAK ook in Venray georganiseerd gaat worden”, aldus een woordvoerder van Evenementenhal. ” Wij denken dat niet enkel voor TIV, maar ook voor METAVAK kansen liggen in dit gebied. Daarom realiseren wij een METAVAK-plein op TIV Venray.”

Lees hier alle informatie over METAVAK Hardenberg op 5, 6 en 7 april 2011

Vraag hier  gratis uw entreebewijs aan.
Download hier de beursplattegrond met deelnemers