Toeleveranciers kijken optimistisch naar 2012

0

Terwijl veel toeleveranciers exposeerden op TIV Venray, vond in de zelfde week de Nationale T&U manifestatie plaats. Zo’n 225 toeleveranciers en uitbesteders troffen elkaar op Papendal in Arnhem. Organisator NEVAT kon de aanwezigen melden dat de toeleveranciers met een optimistische blik naar 2012 kijken.

Tijdens de NEVAT ledenvergadering die aan de manifestatie vooraf ging, werd namelijk een enquête uitgezet onder de aanwezige leden. Doel was elkaar in deze onzekere tijd te informeren over de ontwikkelingen in de markt. Hoe denken de collega-toeleveranciers hoe de markt zich komend jaar zal ontwikkelen?

De belangrijkste boodschap was dat de NEVAT-leden positief zijn over de toekomst. Maar liefst 65 procent van de leden verwacht dat de omzet ten opzichte van het jaar 2011 zal groeien.

De T&U Manifestatie zelf kende een boeiend verloop. De eerste spontane reacties van de bezoekers wijzen op een geslaagde bijeenkomst. Dagvoorzitters Marc Hendrikse en Simon Bambach zorgden ervoor dat de bezoekers het gevoel kregen als één maakindustrie onder elkaar bij elkaar te zijn. Geanimeerd, goed van inhoud en erg gezellig waren de meest gehoorde reacties van de deelnemers bij vertrek. Flexibilisering, samenwerking en innovatie vormden de hoofdthema’s van de manifestatie.

De volgende editie van de T&U Manifestatie wordt gehouden op 10 oktober 2012.