Tuwi is financieel gezond

0
331

Tuwi Nederland heeft op 6 oktober de award van Graydon ontvangen. Hiermee behoort de machinehandelaar uit Winterswijk tot de top van financieel gezonde bedrijven in de branche.

“We kunnen aan zakenrelaties laten zien dat we financieel gezond zijn, dat ze verantwoord zaken met ons kunnen doen en dat er een zeer geringe kans op wanbetaling is”, aldus Jeroen Tadema van Tuwi, die de award in ontvangst nam. ” In tijden van financiële onzekerheid is het belangrijk te weten met wie men zaken doet, zodat bedrijven verantwoord kunnen samenwerken.”

Strenge criteria

Niet iedereen ontvangt zomaar een award. Er is een aantal strikte voorwaarden waaraan een organisatie moet voldoen, wil deze in aanmerking komen voor de award. Zo moet een bedrijf een positief kredietadvies krijgen en mag er een minimale kans op wanbetaling zijn. Dit oordeel is gebaseerd op een mix van factoren zoals omzetcijfers, jaarcijfers en het betaalgedrag. Informatie afkomstig uit de Graydon database, die dagelijks wordt onderhouden.

Gertjan Kaart, Algemeen Directeur bij Graydon: “Met de award kunnen bedrijven zich onderscheiden ten opzichte van de concurrent. De award laat zien dat een bedrijf aan haar betalingsverplichtingen kan voldoen. Dat betekent dat zakenrelaties zonder zorgen met ze kunnen samenwerken.”