Veenstra-Glazenborg boekt tijdwinst

0

Veenstra-Glazenborg heeft eind vorig jaar twee investeringen gedaan, die het bedrijf een flinke tijdwinst opleveren: een industriële wasmachine en een computergestuurd markeersysteem.

Veenstra-Glazenborg in Winschoten (machinebouw, gereedschappen, onderhoud/reparatie en onderdelenfabricage) schafte de industriële wasmachine aan omdat men door de vele revisie- en overhaulwerkzaamheden te veel tijd kwijt was aan het ontvetten en schoonmaken van onderdelen.

In de wasmachine kunnen werkstukken met maximale afmetingen van 1000x1000x400 mm bij 500kg worden behandeld. Het reinigen vindt plaats met biologisch afbreekbare middelen, zodat het proces ook duurzaam is.

Met het computergestuurde markeersysteem wordt tijd bespaard op het herwaarmerken, overstempelen en identificeren van materialen en onderdelen. Bovendien wordt de professionele uitstraling vergroot. Veenstra kan de onderdelen af fabriek voorzien van coderingen en bedrijfssymbolen. Alle lettertypes en groottes tot 30 mm hoog, en 1 mm diep zijn mogelijk. Er wordt spanningsarm gemarkeerd. Veenstra-Glazenborg is in het bezit van het G0304 RtoD herwaarmerk-cerificaat.