Vernieuwde KASTO zaagmachines

0

Zaagspecialist Van Hoorn Machining toont op zijn stand de zaagmachines KASTOradial U7 en KASTOpractical U2 voor het eerst aan een groot Nederlands publiek. Beide machines maken deel uit van het vernieuwde productgamma van KASTO.

De halfautomatische stabiele verstekcirkelzaagmachine KASTOradial U7 met zwaluwstaartgeleiding heeft twee zaagsnelheden en een traploos instelbare hydro-pneumatische zaagvoeding met hoogtebegrenzing. De machine is geschikt voor universeel gebruik voor licht tot zwaar te verspanen materialen, profielen, buizen, en massief materiaal. Voor zowel 90° als ook verstekzagen van links 45° tot rechts 60°. E machine is uitgerust met een goed afleesbaar instelscala, vaste aanslag voor 90°, 45° en 60° zaagsneden. Ergonomisch en centraal gerangschikte bedieningselementen maken het voor de gebruiker gemakkelijker om de machine te bedienen.

De solide KASTOpractical U2 is een halfautomatische bandzaagmachine in stabiele bouwwijze, voor het recht en verstekzagen van profielen, buizen en massief materiaal in alle kwaliteiten. De zaagvoeding geschiedt hydraulisch. De lichtlopende verdraaiing van de zaageenheid maakt het mogelijk traploos en snel iedere gewenste verstekhoek in te stellen: rechts tot 60° (spitse hoek 30 °), links tot 45 °. Ook deze machine heeft een goed afleesbaar instelscala, vaste aanslag voor 90°, 45° en 60° zaagsneden.

Verder presenteert Van Hoorn Machining de zaagbanden van Wikus, waarbij vooral de perfecte combinatie met de zaagmachines van KASTO en Mössner wordt benadrukt.

Van Hoorn Machining
METAVAK & Gebruikte Machinevak 2012, standnummer 120