Vijf wereldpremières en XXL-Arena op huisshow DMG

0

Machinebouwer DMG presenteert tijdens haar huisshow in Pfronten (1 tot en met 5 februari) vijf wereldpremières en een XXL Arena. Op dit podium worden dagelijks live grote delen bewerkt.

Onder meer beleeft de DMU 600 P haar wereldpremière. Dit is een 5-assig bewerkingscentrum voor het compleet bewerken tot 40 ton, met een werkbereik tot 6 meter en een stoter tot 1500 mm. Nieuw is ook de CTX delta 4000 TC voor draaien en frezen tot een draaidiameter van 1070 mm en 7000 kilo werkstukgewicht. Andere nieuwe machines zijn de DMU 85 monoblock (nieuwe generatie monoblock) en de DMU 80 eVo lineair.

Verder toont DMG tijdens de vijfdaagse huisshow 63 machines onder spaan. Dagelijks zijn er bovendien interessante technologie seminars. In totaal elf stuks over onderwerpen als vertandingsfrezen op universele machines, compleet bewerken, automatisering en het textureren van oppervlakte structuren.

DMG zal ook de aandacht vestigen op energiebesparende oplossingen als SunCarrier Solartechniek en het cellcube batterijsysteem.

Een brochure over het open huis in Pfronten (D) is te vinden op de website van DMG Nederland in Veenendaal. Opgeven kan daar ook.