VOAA biedt gratis productiviteitscheck in nationaal onderzoek

0

VOAA, specialist op het gebied van optimalisatie van de bedrijfsvoering, organiseert het nationaal productiviteit onderzoek in Nederland. Wie deelneemt aan dit onderzoek kan zijn eigen positie bepalen ten opzichte van de concurrentie op het gebied van productiviteit.

Deelnemers ontvangen gratis de onderzoeksresultaten en de productiviteitscheck. In september zal VOAA, gevestigd in Veenendaal, een congres organiseren om de resultaten te bespreken.

Volgens VOAA directeuren Ton Polman en Mike Porton wordt te pas en te onpas geroepen dat de productiviteit flink omhoog moet. “Maar waar hebben het dan eigenlijk over en hoe staat het daar eigenlijk mee in uw organisatie of in ons land?”

Er is volgens het tweetal geen discussie, die op zoveel disciplines van toepassing is als productiviteit, zoveel kan bijdragen aan de verdiencapaciteit en concurrentiekracht van bedrijven. Steeds meer organisaties, groot en klein, profit en non-profit vinden dat hun productiviteit omhoog moet, maar waar moet je beginnen? En misschien nog wel belangrijker, hoe zorg je ervoor productiviteit te borgen binnen de organisatie.

Welke factoren leveren een bijdrage aan de productiviteit en daarmee het succes van uw organisatie? En welke aspecten zijn daarbij essentieel? Aan welke verwachtingen moeten ze voldoen? En hoe moet u deze aspecten inrichten, zodat een organisatie kan inspelen op een dynamische omgeving? Welke technieken en hulpmiddelen helpen te structureren en te optimaliseren? Welke rol spelen de klant, medewerkers, processen, cultuur, managementsystemen, leveranciers bij het managen van de productiviteit? In het productiviteit onderzoek wordt aan al deze aspecten aandacht besteed.

De enquête kan worden ingevuld op www.surveymonkey.com/s/voaa