Webshop voor pallets van start

Begin dit jaar is met 123pallets.nl de eerste Nederlandse webwinkel voor pallets van start gegaan. Deze zakelijke webshop richt zich op bedrijven die pallets nodig hebben in aantallen van 15 tot 1500 stuks.

123pallets.nl levert in heel Nederland nieuwe en gebruikte pallets. Vernieuwend zijn het geautomatiseerde orderproces en de transparante prijsstelling. Alle prijzen staan online. Door het minimaliseren van overhead en scherp inkopen kan 123pallets hoge kwaliteit leveren tegen lage kosten. “Dat is waar het in palletland uiteindelijk om draait”, aldus Remco Tuinman, één van de oprichters.

123pallets.nl bezorgt standaard binnen twee werkdagen, en indien gewenst ook de volgende dag. En als het echt dezelfde dag moet, is dat bespreekbaar. “Pallets hebben vaak een belangrijke rol in het proces van onze klanten. Dan is zekerheid dat de pallets er op tijd zijn cruciaal, bijvoorbeeld om die grote order van een goede klant op tijd de deur uit te krijgen”, aldus Tuinman.

De webshop voor pallets.nl is een nieuw initiatief van PalletsOnly.com, dat hiermee het online dienstenpakket voor pallets verder uitbreidt. Ondernemers Jof Houben en Remco Tuinman introduceerden eerder al de marktplaats voor pallets, de online Palletophaalservice en de Reparatieservice op locatie. Met de nieuwe webwinkel ontwikkelt PalletsOnly.com zich verder als internetportaal voor pallets.

Tags

Bedrijvengids

Ook interessant voor jou

Geen categorie

Qimarox ontwikkelt modulaire lift voor pallets tot 1500 kilogram

22-07 Qimarox uit Harderwijk introduceert onder de naam Prorunner mk9 een nieuwe palletlift. Deze compacte…

Bedrijf en Economie

Nedpack valt weer in de prijzen

19-04 Nedpack-directeur Pieter Hannessen is uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar van de gemeente Harderwijk.…

Metaalnieuws inBeeld

20/04/2022

Komt u ook naar de MIX Noordoost 2022

09/05/2022

Morris Solutions, Retrofit beste optie voor kantbank WIFO Anema

19/02/2021

Voorbeschouwing Thema Plaatbewerking 23-02-2021

05/11/2020

Vakopleiding Techniek kweekt enthousiasme voor modern CNC verspanen